Overnight oats (Recept)

Godmorgon!

Jag kan villigt erkänna att det inte är ofta jag är uppe såhär tidigt en lördagmorgon, men plötsligt händer det. Jag har en fullspäckad dag framför mig med mycket spännande att se fram emot.

Första punkten på dagens agenda blir en tur ut till Staffanstorp för att hålla en visning med produkter från Forever Living. Jag ser dagen som ett första steg i en nystart för att få igång min business. När jag började jobba med Forever var jag samtidigt i uppstart med mitt företag och prioriteringarna föll där istället. Nu rullar företaget lite mer på egen hand och jag är redo för att se vilka möjligheter Forever har att erbjuda.

Efter visningen bär det tillbaka till Malmö igen, då för att gå på en inspirationsdag fylld med spännande föreläsningar. Ser fram emot att få lite verktyg att jobba vidare med.

Eftersom jag inte är någon morgonmänniska passade jag på att förbereda frukosten redan igår kväll. Jag har inte provat overnight oats tidigare, men tänkte att det blir en bra och stadig start på dagen. Det är definitivt något jag kommer att göra fler gånger! Återstår att se hur länge jag håller mig mätt på det!

Overnight oats

1 dl havregryn
1 msk chiafrön
2 dl vätska (jag blandade 1 dl vaniljyoughurt och 1 dl vatten)

Blanda ingredienserna och låt stå, täckt med plastfolie, över natten. Givetvis fritt fram att blanda i smaksättning (tex. kanel, vanilj, bär... vad du vill). Eftersom jag hade smaksatt yoghurt valde jag att inte smaksätta ytterligare. Toppade med skivad bana och kokos imorse.

Anna

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Låter som en spännande dag 👏🏼👏🏼👏🏼
nouw.com/sandrasjoberg
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Visst gör det? Ser fram emot att se vad den ger ☺️
nouw.com/annaskarblom