Överraskning och vattenfärger

Hej där!


Nu börjar det märkas att rutinerna är igång igen. Lediga måndags förmiddagar har blivit lite av min standard när vardagen är igång. Jag är inte mycket för rutiner egentligen, men just det där med att börja veckan med sovmorgon och lite tid att pyssla med annat är inte dumt alltså.

I helgen stod det babyshower på agendan. Det blev verkligen lyckat, då alla lyckats hålla sig från att ge minsta hint som kunde avslöja vad som var på gång. Fullkomlig överraskning och en väldigt glad blivande mamma! Som den tävlingsmänniska jag är måste jag ju passa på att skryta med att jag nailade 10/10 i en lek där vi skulle para ihop rätt bebisbild med rätt gäst på kalaset. En dold talang tydligen! Minst lika nöjd är jag med min present som redan tagit plats i barnrummet. Klart att tösen ska lära sig från start liksom. Mission accomplished!

Jag har även fått utveckla mina skills i att måla med vattenfärger efter två små visiter hos min vän och hennes dotter. Måla Bobbo. Måla Bibbi. Måla Babba. Måla Dadda. Måla Diddi. Måla Doddo. Och någonstans där mittemellan Måla Gubbe. Nu har jag snart stenkoll på vem som är vem av Babblarna och att gubbe inte nödvändigtvis behöver ha med Babblarna att göra.

Denna veckan bjuder på ett par sena kvällar på jobb, fotboll på tv och som grädde på moset en reunion med ett kompisgäng som umgicks mycket förr men nu inte setts på länge. Det ser jag verkligen fram emot. Dessutom har vi lite roliga projekt på gång på jobbet som förhoppningsvis kan falla på plats lite under veckan.

Hur har er helg varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Wow, vad kreativiteten flödat!
Här är det också en hel del i veckan, men det ska nog gå bra - så länge dotterns förkylning dämpar sig bara!
Kram
nouw.com/popprinsessan