På återseende, April!

Hej på er!

Då är det dags att avrunda ytterligare en månad. Helt sjukt att vi går in i maj imorgon. Århundradets största klyscha, men jag förstår verkligen inte var tiden tar vägen. Jag har avslutat månaden med en intensiv dag då jag hunnit med både jobb på kundservice, två turer till salongen och en mycket intressant telefonintervju. Något valborgsfirande blir det inte för min del, utan jag tänker bara vara hemma, se Framen VIP och krypa ner i sängen med Once Upon a time. Precis vad jag känner för att göra ikväll.

Hur som helst, som traditionen lyder blir det en liten tillbakablick på månaden som gått.

Månadens bästa: Nu blir det kanske lite tjatigt eftersom jag tagit upp det som veckans bästa två veckor i rad, men jag har verkligen fått en sådan boost när det gäller bloggen. Statistiken har ökat, motivationen ännu mer, jag har fått bonus efter lyckat samarbete, varit på bloggmiddag och idag intervjun om hur jag jobbar med mina sociala medier. Det är verkligen så himla roligt!

Månadens sämsta: Såklart att morfar tog sina sista andetag och somnade in.

Månadens mest lästa inlägg: Mars mest lästa inlägg hittar ni HÄR. Jätteroligt att ett återkommande inlägg, som jag verkligen gillar att göra, går hem så väl.

Månadens blogg: Den här månaden vill jag tipsa om en blogg som verkligen är inbjudande och ger oss en härlig blick in i familjelivet. Efter att ha följt @emelieburstrom ett tag nu så känns det som att jag känner hela familjen. Det är alltid lika spännande att läsa om Cornelias bus och envishet och att se hur Isabelle växer och utvecklas i en rasande fart.

Månadens reflektion: Som ni kanske vet skrev jag en serie häromveckan, Idrotten - intresse och skräck, om hur jag kom att bli livrädd för idrotten i skolan och hur det har påverkat mig till att ha väldigt svårt för att ta tag i träningen även i vuxen ålder. Jag fick otroligt mycket fin respons på inläggen, men förvånades samtidigt över hur många som kände igen sig i det jag skrev och hur många som faktiskt, precis som jag, tyckt att det var roligt som liten men i samband med prestationskraven som kommer i samband med betygssättningen verkligen utvecklat ett enormt motstånd mot idrotten. Jag tycker att det är så sorgligt att någonting som egentligen ska vara så bra och nyttigt för oss ska förstöras och bli så ångestladdat att många även i vuxen ålder tar avstånd från motion för att det är förknippat med så mycket negativt.

Månadens längtan: Lite lugn och ro framförallt. Det har varit en intensiv och känsloladdad månad på många sätt, så nu längtar jag efter att få landa lite.

Månadens uppfyllda mål: Till skillnad från mars, då jag knappt klarade några mål alls, har det faktiskt gått bra i april. Jag har läst två böcker som planerat, hållit igång träningen, jag gjorde någonting spontant när jag åkte upp till Helsingborg tidigare i lördags och åt lunch med en kompis. Jag fotograferade ganska mycket i början på månaden i alla fall och jag klarade mitt lilla hemliga mål med att ta mig upp på topp 100 i Skåne här på Nouw. Jag kanske inte jobbade så bra med de strukturerna som jag hade tänkt, så där föll jag lite, men i övrigt tycker jag att jag har hållit mig till planen ganska bra.

Vi ses nästa år, april!

Använd gärna listan för att sammanfatta din månad och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
men gud så gullig du är, tack så mycket fina du! ❤️
nouw.com/livetsomemelie
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är du värd 😊 ❤
nouw.com/annaskarblom
Så skönt att du fått sån inspiration 😊 Det önskar jag att jag också hade..
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det gör ju så mycket. Din kommer tillbaka snart ❤
nouw.com/annaskarblom
Evelina,
Åh vad kul, älskar verkligen sånna listor! 😃
www.evelinarou.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla. Så roliga att höra 😊
nouw.com/annaskarblom
Bloggarlisa,
Gillar dina sammanfattningar. Tråkigt med din morfar, beklagar sorgen ❤
Bloggarlisa.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla ❤
nouw.com/annaskarblom
Kan inte annat än hålla med dig om att april verkligen gick fort 😊. Sen har det även varit en väldigt fin månad. Låter som din förutom sorgen över din morfar varit det 😊. Jag har ändå upplevt av att läsa här som att du har haft en spännande månad 😊. Tycker dina sminkningar med inspo från Once upon a time har varit jättekul 😃. Hoppas på mer sånt 😉. Om man får önska 😊
www.saramadeleine
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men precis! Det har absolut varit en rolig månad överlag. Så roligt att du gillat sminkningarna. Lovar att det kommer mer av det ❤
nouw.com/annaskarblom
Idasvardag
Idasvardag,
Håller med april hann knappt andas så´var de slut haha, och vädret kan vi ju ta en annan dag 😉
nouw.com/idasvardag
Zahraajami
Zahraajami,
Tycker hela vårterminen gått sjukt fort!!
nouw.com/zahraajami
clarabergertorres
clarabergertorres,
håller meeed, gått sååååå fort😧
nouw.com/clarabergertorres
charlottelinden
charlottelinden,
Så sjukt att det redan är Maj alltså. jag får svindel!
nouw.com/charlottelinden
KellyEricsson
KellyEricsson,
Tiden går så fort, det är ju sjukt!
nouw.com/kellyericsson