Paniken som uppstår

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra dag. Här har det varit fullt ös igen. När jag vaknade i morse kände jag mig fullkomligt borta. Visste knappt var jag var någonstans, vilken dag det var och vad jag skulle göra under dagen. Fick verkligen vakna till för att fundera ut om jag skulle med bussen vi 07, om jag skulle till salongen eller om jag var ledig. Det var kundservice som gällde under förmiddagen, som ändå var rätt behagligt då vi mest jobbade ikapp mail, och sedan ett par timmar på salongen. Fick besök av en kompis som färgade brynen och stannade kvar och drack en kopp kaffe under min paus. Det gör verkligen dagen mycket lättade med ett sådant litet avbrott.

Efter jobbet stod middag, en promenad för att hämta ut paket och ett långt, skönt, bad på agendan. Jag kan verkligen ligga i badkaret hur länge som helst. Känns nästan som ett krav att det finns när jag börjar leta lägenhet sen. Medan jag väntade på att middagen skulle bli klar satte jag mig med datorn en stund. Fick plötsligt meddelande om att batteriet var på väg att ta slut, trots att sladden satt i. Fick lite lätt panik där ett tag. Ny dator finns inte riktigt på listan just nu. Efter att ha ha dragit ur och satt i både kontakten i uttaget och sladden från datorn började den ladda upp igen, så jag hoppas verkligen att det bara var något glapp eller något.

Imorgon väntar ytterligare en halvdag på kundservice och därefter är jag ledig från salongen. Tänkte passa på att beta av lite andra projekt med att få ut adventsljusstakar och så. Att tvätta har också väldigt hög prio. Superspännande dag med andra ord! Ser dock fram emot att få lite ordning och reda igen. Kanske till och med ger mig på att rensar lite lådor också.

Nu är det definitivt läggdags. Hoppas på att vakna lite mindre förvirrad imorgon.

Anna

Gillar

Kommentarer