Photoshoot #2

Hej där!

Inatt har jag verkligen inte sovit bra. Tankarna snurrade åt alla håll så jag kunde inte komma till ro. Jag slumrade till ibland men drömde mycket och vaknade flera gånger med andan i halsen. Det är aldrig kul att få en avbokning, men idag var det med en liten uns av tacksamhet jag läste sms:et från förmiddagens kund om att hon inte skulle kunna komma på sin tid, vilket gav mig ledigt för dagen.

För att rensa tankarna lite pluggade jag in hörlurarna och gick en lång promenad. Om det inte varit för att jag fick skoskav på båda fötterna hade jag kunnat gå hur länge som helst. Det är nästan så att det är bud på att låna mammas foppatofflor som inte behöver sitta åt över hälen och gå i alla fall en liten sväng till.

Inspirerad av det fina vädret och blommor och knoppar som jag fick syn på under min promenad plockade jag fram kameran när jag kom tillbaka in. Tyvärr bjöd inte trädgården på lika mycket blommor och blad här, och de krokusar som finns börjar nästan blomma över. Mammas vårplanteringar för igår och lite blommor inne föll offer för kameran i alla fall. Rosorna på bordet har gjort sitt, men jag älskar torkade rosor så jag passade på att föreviga även dem. Ett bra litet tidsfördriv för att skingra tankarna när fötterna vill vila.

Anna

Gillar

Kommentarer