Presenttips Till Honom

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er!

Det här med att hitta presenter till killar tycker jag är jättesvårt. Pappa, bror, pojkvän... Lika svårt varje gång. Nu närmar det sig jul och min sambos födelsedag, så när jag nu själv börjar klura tänkte jag dela med mig av några av mina tips på vad jag hittat på tidigare år.


Kläder - Jag har turen att ha en pojkvän som gillar att klä sig snyggt. Här är skjorta och finstickad tröja standard och alltid en uppskattad present.

Tv-spel - Martin önskar sig alltid det nya Fifa som kommer ut. I år blev det dock en tidig överraskning, så det har han redan. Det brukar även vara en bra present till min bror. Även andra spel dyker upp på önskelistorna från och till.

Underkläder - Hos oss har det blivit lite av en grej med Happy Socks (dock liten paus nu för att hinna använda allt). En liten färgklick är kul ibland. Kalsongerna från Calvin Klein köpte jag första gången under tiden som jag jobbade på Twilfit. Då som en present till min bror och pappa och när jag träffade Martin blev det en solklar present där också. Underkläder är en sådan grej som jag tror att många snålar med till sig själv eftersom de ändå inte syns, men eftersom det är plaggen som är närmast kroppen är det rätt skönt när det inte bara känns bra, utan kanske till och med lite bättre.

Accessoarer - Klockor är också något som alltid går hem här. Den första klockan jag gav till Martin påminner mycket om den i kollaget. Även en halsduk och vantar av lite finare kvalitet kan vara en idé.

Parfym - I min familj har vi alltid varit noga med att lukta gott, så parfymer är uppskattade presenter till alla. Jackpot att träffa en kille som tänker likadant och dessutom är lite insatt i parfymer efter att ha en moster som jobbar med just det. Vi har parfymer i mängder här hemma (hm, skulle nog kunna göra ett kollage med mina favoriter också...) både för dam och herr. Här har jag valt ut två favoriter; Calvin Klein Be och Armani Acqua Di Gió.

Så, det var några av mina tips! Nu vill jag gärna bli överöst med era så att jag får lite nya idéer inför jul födelsedag och jul!

Observera att detta inlägg innehåller annonslänkar

Anna

Gillar

Kommentarer