Radiotystnad

Hej kompisar!

Här blev det visst en veckas radiotystnad. Det ingick inte riktigt i min plan om att publicera inlägg varje dag under maj, men ibland blir det inte riktigt som planerat och det är ju lite charmen med livet på något vis. Att kunna sätta mig ner nu känns faktiskt lite som en utandning. Förutom att de senaste två veckorna har varit ganska intensiva överlag så har jag precis blivit nästan klar med ett spontant städryck. Jag är inte direkt någon världsmästare på att lägga saker på sin plats direkt, så när jag har mycket på andra håll så blir det lätt kaos runtomkring mig också med grejor precis överallt. När jag går och lägger mig ikväll så blir det i en renbäddad säng, i ett dammfritt sovrum och utan att behöva vada fram i ett hav av tvätt. Det är nästan så att jag längtar redan.

Så vad har jag sysslat med sedan jag satt här senast? Bröllopssäsongen har satt igång och jag har spenderat både förra lördagen och förmiddagen idag med att sminka brudar. På salongen har jag haft ovanligt mycket att göra. Mycket nya bokningar har kommit in både för veckan som varit och inför kommande veckor, så det har verkligen blivit ett uppsving. Inspirationen är på topp och allt jag ser just nu ger mig idéer. Senast idag när jag provade den nya Nocco Miami dök en bild upp på naglar som jag vill göra. Jag får nog snart ta och skaffa mig en nagelmodell som kan ställa upp på att ge mig fria händer emellanåt... (Om du bor åt mitt håll, kan hantera lite längre naglar, vågar låta mig göra vad jag vill och är flexibel för att komma dagtid så hör av dig, det kanske är dig jag letar efter.)

Förutom jobb är det mycket fotboll nu. Hemmamatch mot Elfsborg i söndags, då jag fick sällskap av min syster som fått lite blodad tand på det där med fotboll igen. 4-1 till Malmö satt fint! Bortamatchen mot IFK Göteborg i torsdags fick jag följa från tv-soffan i år. Oftast är just den matchen en sådan som jag brukar försöka åka på, men den här gången fick jag prioritera jobbet. Imorgon är det dags för match igen när Kalmar kommer till Malmö. Även då får jag sällskap av Fia. Jätteroligt att faktiskt få användning för det där extra årskortet som jag inte velat släppa än.

Jag har även hunnit med en mysig tjejkväll med middag, bubbel och snack som slutade med en tur till Malmö där jag för första gången besökte den omtalade Shotluckan. Ärligt talat, jag förstår hypen! Lagom stort, bra musik, spännande shots, spexande personal och ett helt gäng roliga britter. Det sistnämnda var förstås bara en bonus, men ett härligt inslag för kvällen. Det enda minuset den kvällen var att det var oväntat mycket folk ute, vilket innebar långa köer in på alla ställen så istället för dans avslutades kvällen med pommes och mozzarellasticks. (Visserligen inte fy skam det heller, men ändå...)

Nu när jag har visat lite livstecken här igen är planen att bli klar med tvätten och sen spendera resten av kvällen åt hemmaspa innan det är dags att hoppa i en helt ny mysdress och ta plats i soffan inför Eurovision. Gissa om jag har sett fram emot den här kvällen efter den här veckan?


I brist på nya bilder slänger jag upp en från förra årets Stockholms-tripp, ifall ni skulle ha råkat glömma bort mitt face under min hela veckas frånvaro.

Anna

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,
Du har fullt upp märker jagså roligt att du kikar in och uppdaterar oss lite om läget. Så härligt attlägga dig när det är städat och sängen är renbäddad 😀
Www.frokenrodlok.se
Amanda ,
Så roligt att du kommer med en lite uppgradering ☺️ så härligt när det är renbädat
www.amndiz.se
sweetwords
sweetwords,
Låter som du haft det toppen under bloggpausen och härligt att bröllopsoch fotbollssäsongen är igång =D
nouw.com/sweetwords
Annaasvensson
Annaasvensson,
alla punkter på personen du söker som modell är jag endast ifrån en att jag Inte bor så nära 😐 attans det sög ju. Men måste säga vilken vacker bild på dig! Jag älskar byxorna 😍
nouw.com/annaasvensson
Hannas krypin,
Men hej Anna! Vad roligt med en uppdatering. Så kul att det går så bra för dig. Jag hade gärna ställt upp men jag bor några timmar från dig och jobbar inom vården. Inget alternativ med andra ord. Hade varit roligt annars. 😊 Verkligen snygg outfit och jag gillar den gula nyansen!
hannafialotta.blogg.se
Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Så kul att de går framåt 😊 ibland kommer livet imellan men de är okej 😊
nouw.com/dajsiiiy
Sarah,
Skönt att ha städat och att sova i nybäddat 😊 Vad roligt för dig att du har haft många bokningar 😊
CheerSarah.devote.se
Amandizan
Amandizan,
Denna vecka som har varit nu har också varit intensiv för mig. Kul att det går så bra på jobbet och att du får nya kunder
nouw.com/amandizan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Skönt när det är städat och man sen kan slappa 😊. Va härligt med en liten paus från bloggen , man måste få kunna göra det med 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
sofiefriden
sofiefriden,
Ibland blir det inte som man tänkt sig, livet kommer i mellan 😁 fin outfit. Byxorna är snygga!
nouw.com/sofiefriden