Re-q Educator

Hej kompisar!

I natt har det inte blivit många timmars sömn. Nappe hade en av sina fantastiska nätter igen. Han vaknar mitt i natten, hoppar ner från sängen, ställer sig nedanför och skäller för att han inte kan komma upp och när man ska hjälpa honom springer han och gömmer sig. Tre gånger väckte han mig i natt, så jag var inte helt pigg när jag vaknade i morse.

En riktigt bra dag har det blivit trots allt. Jag började dagen med min första körlektion sedan innan jul. Jag var själv tvungen att avboka en lektion i julveckan och efter jul har min lärare varit sjuk. Trodde att jag skulle känna mig lite ringrostig och osäker med tanke på att det var längesedan jag körde, och framförallt med skolans bil, men det kändes mycket bättre än jag hade förväntat mig så nu är jag riktigt taggad på att jobba vidare med det där och bli klar med körkortet så småningom.

Så fort körlektionen var klar knallade jag bort till skolan där jag kommer att hålla mina nagelutbildningar framöver. Idag har jag skrivit mina teoretiska prov som var sista delen av min lärarutbildning. Båda proven gick som de skulle och jag kunde gå hem med ett nytt diplom som ett bevis på att jag är godkänd som lärare och kan nu även titulera mig som Re-q Educator. Från och med i vår är jag redo att ta mig an nya stjärnor som vill utbilda sig till nagelterapeuter. Vilken bra start på året va?

Hur har ni det idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

Mina,

Grattis!

Låter som en riktigt bra start på året. Kul att få undervisa i det man är bra på och tycker är kul ❤

minasvarld.nu
Madelena
Madelena,

Bra start på året. Härligt. Och snart har du ditt körkort i handen också. Det ger sådan frihet.

nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,

Wow, wow, wow, grattis till dig! Vilket härligt år du har framför dig - tänk, snart körkort 😊 och så nya utmaningar rent jobbmässigt! Så kul! Heja dig!

nouw.com/popprinsessan
Diana Saelöen,

Stort Grattis till dig - underbart att ha klarat utbildningen och att kunna ta tag i nya målsättningar och planer - nu håller vi tummarna för att det går lika bra med körkortet och att du inte behöver ställa in fler lektioner - det är ju ändå en väldig frihet att kunna sätta sig i bilen och köra.

nouw.com/fibrolivet
Fnulan,

Alltså du är så cool, så bra och så jävla driven!! Jag är super stolt över dig vännen!!!!

www.fnulan.se
Marlene,

Grattis!!! En jättebra start på hela året skulle jag säga!

fdensammamamman.se/
Marie,

Ohh du är så duktig, grattis. Du ska vara jättestolt =D

sweetwordsbymirre.com
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh gud så roligt, stort grattis till dig finaste du! Så himla glad för din skull! Vad härligt att det gick bra på körskolan! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Michelle ,

Härligt o börjat med lektionerna för körkort 😊 det måste kännas underbart o kul fin bild bild på dej

michellefrandell.blogg.se
Blondina
Blondina ,

Men så härligt , va glad jag blir 😃 De kommer att gå som en dans fina fina du 😍

nouw.com/blondina