Reafynd

Detta inlägg innehåller adlinks från Adviral

Hej på er!

I förra veckan lag jag upp ett inspirationskollage med accessoarer och nämnde då att jag shoppat loss lite på Ur & Penns rea. Jag köpte 7 par från hemsidan och när jag passerade en av deras butiker i veckan råkade jag köpa ytterligare tre par. Alla örhängen kostade 20 kr/par och med frakten för de jag fick hemskickade har jag betalat totalt 229kr för alltihop. Som hittat! Hade kunnat köpa fler, men kände att jag ändå fick behärska mig lite. Det är ju inte som att jag inte har några örhängen sedan innan. Titta gärna in på Ur & Penns webbshop. Det finns fortfarande mycket fint kvar att fynda.

Örhängesförvaringen kommer från AliExpress. Inväntar ett gäng likadana till och några stående displayer som passar för örhängen med krok. Ser verkligen fram emot att få lite ordning på mina örhängen för en gångs skull. Lite osäker på om jag ska göra det nu när de kommer eller om jag ska spara det så att det blir nytt när jag flyttar så småningom. Dock har jag ju ingen aning om när det blir... Vad tycker ni? Är det någonting ni hade velat se i samband med att de kommer eller är det roligare och vänta och ha det nytt och fräscht att pyssla med sen?


Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,

Sjukt fina! Jag köpte också 3 par örhängen från deras rea, men samtliga har gått sönder. 😟 Så tråkigt!

nouw.com/charlottelinden
S
,
​hej, nu är veckans blogg igång igen. Var gärna med! 😊 vinnaren visas för 100+ läsare, kram! http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30962376#comments​
Yela
Yela,

Men åh va snygga 😍

nouw.com/yela

Åh vad fina 😊

evahle.se
Johannna
Johannna,
Åh vad snygga😍😍
nouw.com/johannna
Så otroligt fint 😊
sofiawerlin.se/
Malin ,

Alltid kul att fynda =)

malinlidman.vimedbarn.se
Evelina,

Vad fina! 😃

www.evelinarou.com
clarabergertorres
clarabergertorres,
sjuukt fina verkligen😍
nouw.com/clarabergertorres
KellyEricsson
KellyEricsson,
Vilka fina örhängen<3
nouw.com/kellyericsson