Salad & Sushi

Hej på er!

Hoppas att ni har en fin dag. För min del började dagen med ett par timmars jobb på kundservice idag. Ganska lugnt för min del då jag blev ombedd att lära upp en kollega på en uppgift som jag jobbat en del med. Hon var snabblärd, så jag kunde ganska snabbt lämna över jobbet till henne och sitta med och hjälpa till med de frågor som dök upp under tiden.

Fia är hemma i Staffanstorp ett par dagar då hon har känt sig lite krasslig men behöver kunna plugga lite i lugn och ro. (Hon bor på Lunds Nation annars, så det är ganska mycket folk runtomkring hela tiden.) Eftersom jag slutade jobba kl 13 stannade jag till på vägen hem och köpte bästa tänkbara medicin - sushi! Igår när vi pratade om vad vi skulle äta till lunch så slog det mig att de öppnat ett ställe på Värnhem som jag inte provat tidigare. Jag brukar ta bussen därifrån, så jag passade på att smita in på Salad & Sushi.

Jag köpte en vanlig 9-bitar och två varianter som vi inte provat tidigare Panko Chicken (Pankofriterad kyckling, gurka, avokado, sesam) och Yakinuku (Entrecôte, gurka, avokado, vårlök, rostad lök, sesam, teriyakisås). Den sistnämnda blev en riktig favorit! Priset var riktigt bra också, 230 kr för alltihop. Det enda vi hade att anmärka på var att bitarna var lite väl stora (som att man ska klaga på att man får mycket mat för pengarna?), men väldigt gott.

Vet dock inte hur bra det hjälpte som medicin då följande konversation precis utspelade sig här hemma:

Fia: - Jag känner mig som den första pannkakan.
Jag: - Den första pannkakan?!
Fia: - Ja, den blir liksom aldrig riktigt bra. Bara typ geggig och trött.

Stackaren! Nu väntar ett par avsnitt av Younger och lite datorjobb från soffan.

Vad gör ni idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Haha, gillar uttrycket "den första pannkakan". Det var ju faktiskt väldigt väl beskrivande 😃
nouw.com/charlottelinden
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Såg gott ut 😊 Haha vilket roligt uttryck <3
evahle.se
IP: 82.99.3.229