Sköna Maj, välkommen!

Hej på er!

Hoppas att ni har en bra dag idag. Här är det mest regn och blåst idag, så jag har jobbat ikapp säsong 6 av Once Upon a Time (någon som vet var man kan se säsong 7?) och passar på att mysa hemma utan en massa krav. Just nu är en ledig dag, utan måsten och tider att passa, precis vad jag behöver. En sådan dag då det känns helt okej att sitta och fundera lite på vad jag vill göra framöver, men inte behöver göra just nu. Perfekt för att strukturera upp målen inför den nya månaden!

Designa om bloggen - Det här har jag funderat över länge nu. Jag vill ha en ny header och göra om lite i designen, men jag har inte riktigt vetat hur jag vill ha det. Nu börjar en bild växa fram i huvudet så innan månaden är slut ska jag ha sett till att fixa det som jag vill ha det.

Fotografera människor/offentligt - Som jag nämnde i mitt inlägg efter bloggmiddagen på Pinchos i helgen så behöver jag lära mig att släppa på spärrarna att fotografera när jag är ute bland folk och att faktiskt ta bilder på folk i min omgivning också. Just nu blir det mest foton hemma i trädgården, produktfotografering hemma i kammaren och en och annan selfie. För att kunna utveckla min fotografering är det dags att låta fler vara med på bilderna.

Jobba med företagets marknadsföring - Jag är verkligen så dålig på att komma till skott med det, men jag behöver få upp lite nya skyltar på salongen och jobba mer med Facebook och Instagram för att kunna inspirera nya kunder och utveckla verksamheten.

Strukturera upp ekonomin - Som det är nu har jag inkomster från tre olika håll, jobbet på kundservice, från företaget och en och annan krona trillar in från bloggen. Likaså har jag utgifter både privat och för företaget, flera som dras på autogiro utan att jag tänker på det varje månad. Nu tänker jag att det är dags att börja strukturera upp det lite så att jag får bättre koll på hur mycket som totalt sett kommer in, vilka fasta utgifter jag har och hur mycket onödiga inköp som görs. På så sätt kan jag skapa mig en bättre uppfattning om hur det ser ut och vilken budget jag kan ha för att flytta så småningom. Jag har lite verktyg för att jobba med detta som jag kommer att dela med mig av när jag har kommit en bit i mitt lilla projekt.

Ha roligt - Vilket mål va? Det är ju lite så att det har varit en lång och ganska tuff vinter. Jag har stängt in mig lite för att jag inte har orkat engagera mig, inte vågat planera för mycket framåt eftersom jag har varit rädd att det ska krocka med begravning eller att jag inte skulle vara hemma när morfar gick bort. Begravningen kommer att vara nästa vecka och det blir ljusare och varmare ute, så nu är det dags att lämna idet och se till att ha roligt.

Brukar ni sätta upp mål varje månad? Har ni någonting speciellt som ni vill åstadkomma i maj?

Anna

Gillar

Kommentarer

Bloggarlisa,
Bra mål, ska bli kul att följa 😃
Bloggarlisa.blogg.se
Idasvardag
Idasvardag,
Bra mål! Maj månad nu kör vi!
nouw.com/idasvardag
Zahraajami
Zahraajami,
Låter som bra mål!
nouw.com/zahraajami
Ha roligt är ett viktigt mål som jag måste fokusera mer på 😊 Jättebra mål du satt upp!
evahle.se
clarabergertorres
clarabergertorres,
lycka till nu med målen, heja dig!!🙌🏼😌
nouw.com/clarabergertorres
charlottelinden
charlottelinden,
Älskar att läsa andras mål. Man blir så motiverad av det! Tycker det låter som att du har satt upp vettiga mål. <3
nouw.com/charlottelinden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag håller med dig! Tycker också att det är super att läsa om andras målsättningar. Tack snälla ❤
nouw.com/annaskarblom
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
kul med ny design, riktigt fint blev det! 😀
nouw.com/livetsomemelie
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, tusen tack ❤
nouw.com/annaskarblom
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Lycka till, ska bli kul att följa 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack ❤
nouw.com/annaskarblom
Evelina,
Jättebra mål, lycka till! 😃
www.evelinarou.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack, fina du! ❤
nouw.com/annaskarblom
KellyEricsson
KellyEricsson,
Bra mål, lycka till😄
nouw.com/kellyericsson