"Sluta vara en mes!"

Hej där!


Förra veckan satt jag och en av mina frisörkollegor och pratade på lunchen. Jag kläckte ur mig att det hade varit roligt att testa någon rolig hårfärg och att jag funderat på att prova en färgbomb, men att jag är alldeles för feg för någonting sådant. Susann sa till på skarpen; Det är bara en inpackning med färg. Sluta vara en mes!

Så jag gick och köpte en färginpackning och idag hjälpte min andra frisörkollega, Elin, mig att sätta färgen i håret. Herre, min skapare! Den överträffade alla mina förväntningar. Både på hur bra fäste färgen fick och hur bra jag trivs i den här färgen.

Mitt hår är i stort sett obehandlat sedan innan, men lite ljusa slingor som jag gjorde förra året finns kvar, vilket gjorde att jag fick lite färgskiftningar som gav liv till färgen.

Nu återstår att se hur länge det sitter, men definitivt inte sista gången jag kör den här färgen.

Vad tycks?

Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Wow, vad cool du är! Önskar att jag hade vågat! Eller att min dotter vågar, det hade varit så häftigt på henne som är blond. Du får berätta hur längde det sitter i sedan.
Kram
nouw.com/popprinsessan
Marie,
Ohh cooolt, jättekul att testa, samt passade din ögonfärg
sweetwordsbymirre.com
MissJohansson
MissJohansson,
Alltså wow! Så snyggt! förstår att du är nöjd! Jag har själv tänkt samma tanke att det hade varit kul att testa något nytt men jag är för feg 🙈 sjukt kul att du vågade och igen wow så snyggt! Kram!
nouw.com/missjohansson
K,
Wao Anna vad snyggt och du är fasiken ingen mes. Det är bara de modiga som verkligen vågar. dottern färgade rosa toppar för något år sedan. Klart man ska våga och våga mycket mera
kamillaskamera.com/