Sommarens soundtrack

Hej mina vänner!

Nu har det gått ett par dagar sedan jag var här senast och sedan dess har vi hunnit gå över i ny månad. Den första officiella höstmånaden, månaden för min födelsedag och framför allt, månaden då jag ÄNTLIGEN får starta igång min utbildning till nagelterapeut. Jag har verkligen sett fram emot septembers intåg. Dagen D för kursstart är imorgon, så det känns som att en riktig nystart väntar då.

Jag brukar ju sammanfatta månaderna som går, men det missade jag den här gången och kommer istället att köra en liten annorlunda variant av sammanfattning. Idag avrundar jag sommarmånaderna med att dela med mig av soundtracket för min sommar 2018.

Sommaren inleddes med ett bröllop mellan två goda vänner till mig. En akustisk version av Something just like this spelades under vigseln och har därefter blivit en av de låtar som har gått varmast i mina hörlurar under sommaren. Den påminner mig om en alldeles fantastisk bröllopsfest och om de härliga människor som var med.

Det går ju inte att sammanfatta sommaren 2018 utan att nämna den fantastiska fotbollsfesten som vi bjöds på av det svenska landslaget. Klädda i våra gula och blå tröjor fick vi taket att lyfta av jubel flera gånger om i det Skärblomska hemmet. Det har blivit ett och annat glatt sommarminne till tonerna av Put your hands up för Sverige.

Samir & Viktor och svenska landslaget i all ära, men fotbollen spelar en betydligt viktigare roll för min sommar på ett helt annat vis. Förra året var väldigt tungt för min del och jag kände inte riktigt samma engagemang i det jag egentligen brinner för. Under sommaren hittade jag tillbaka till glädjen och kärleken till MFF igen, på det viset som det har varit tidigare. Sommaren har bjudit på en tur till Danmark för att se Play off, vilket blev inledningen på höstens Europaäventyr. En ny låt som fötts fram på Malmös läktare den här säsongen är till tonerna av Aviciis Without you. Den låten ger mig fjärilar i magen och får mig att längta till Stadion,

Såg när Roy han tog guld med Malmö
Hörde Olofs segersång för Malmö
Såg en stjärna bli till två i Malmö

Här är mesta mästar-Malmö

Lite halvspontant sådär hängde jag på Linda till Polen. (Alla inlägg från den resan kan ni läsa här.) En av kvällarna där hamnade vi på beach cluben Zatuka Sztoki där DJn Burak Yeter spelade. Efter fyra timmars väntande spelade han äntligen låten Tuesday som vi ihärdigt väntat på. Så fort jag hör låten spelas nu så känner jag sanden mellan tårna och smaken av Aperol Spritz.

Den planerade höjdpunkten under sommaren var min och Fias tur till Stockholm. Vi bodde på Söder Mälarstrand och gick ganska ofta igenom tunnelbanestationen i Gamla Stan. Varenda gång vi såg den skylten började vi sjunga på Möt mig i Gamla Stan. Eller inte riktigt. Snarare Daniel Norbergs parodiversion Brunsås och Mamma Scan, Béchamel, Naturell. En resa som bjöd på väldigt mycket skratt och ännu mer inspiration.

Med det säger jag hejdå till sommaren 2018 och välkomnar den väldigt spännande höst som väntar!

Har ni någon särskild låt som ni kommer att förknippa extra starkt med den här sommaren?

Anna

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Åh jag kommer också att förknippa Samir och Viktors låt med den här sommaren då min lillebror har spelat den på repeat under VM 😂😂
www.evelinarou.com
Madde,
Det ser ut som om du haft en bra sommar. Fotbolls-WM.. alla satt som klistrade framfr tvn. Vilken kansla.
www.nouw.com/madelena
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad härligt det lät med eran resa till Stockholm och vad skönt att du verkar ha haft en underbar sommar 😊
nouw.com/sofialissmyr
misslindhe
misslindhe,
Magnus Carlssons låt är ju så bra! 😍
nouw.com/misslindhe
sofialjohansson
sofialjohansson,
Vilka härliga låtar! Roligt att du är tillbaka☺️
nouw.com/sofialjohansson
charlottelinden
charlottelinden,
Roligt med musiken! Jag har alltid varit sådan som "sparar" mina minnen i just musik. När man sätter på en låt som man förknippar med ett särskilt tillfälle eller liknande fullständidgt väller ju alla de känslor man hade då över en. Så fint!
nouw.com/charlottelinden
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Samir och Viktors låt har jag faktiskt aldrg hört men det var ju bra =) Konstigt att jag missade den under VM! Haha.
nouw.com/frökenrödlök
ByLisa.se,
Vilket kul sätt att summera! Musik är fantastiskt, kan lagra så mycket minnen och känslor! 🎶
bylisa.se
Härlig musik 😃. Så du fyller år snart alltså, roligt 😊. Jag tycker om att fylla år 😃.
Kul även med utbildningen, kommer vi få följa med? 😊
www.saramadeleine.se