Special delivery

Hej på er!

Efter en minst sagt intensiv morgon med en transferbuss som inte dök upp, en ersättningstaxi 30 minuter senare med en chaufför som skulle ha in fyra stora resväskor i ett litet bagageutrymme (löstes med öppen lucka och snören), flygresa och slutligen bil har vi nu landat hemma.

Möttes av en fint städad lägenhet och en lapp från Fia (som bott här hela veckan) om att hon fyllt på med bröd, mjölk, pålägg mm. Mycket skönt att komma hem till!

Under veckan hade det trillat in sms och avier om paket som hade kommit, så det fick vi givetvis hämta hem. Bland annat kom det glitter till naglar och lite smink. Jag håller på att samla ihop hela Forever Livings sminkkollektion för att kunna ha med mig när jag håller makeup-visningar. I nuläget lånar jag allt från min coach, men köper hem lite i taget för att kunna använda mitt eget sen och kunna boka in visningar utan att behöva kolla i fall det krockar med någon annan. Dessutom kul att ha hemma för att kunna leka lite med det själv.

Anna

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Vilka produkter från Forever Living är dina favoriter? 😊
nouw.com/jenniifersplace
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
I sminkväg får jag nog säga den flytande eyelinern och kajalen. Gillar verkligen serumet från Sonya-serien och heat lotion också 😊 Jag använder överlag mycket från Forever, men om jag ska försöka plocka ut ett par favoriter så får det bli dem.
nouw.com/annaskarblom
Jasmine,
Vad fin färg på läppstiftet! 🙂
www.nouw.com/jasmineivanoff
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack! Tror att den kan bli riktigt bra 😊
nouw.com/annaskarblom