Special delivery

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er!

En uppgift som jag haft nu i veckan var att fixa lösögonfransar till bröllopet imorgon och balerna nästa vecka. Det där är någonting som jag verkligen gått och skjutit upp till sista minuten. Min tanke från början var att jag skulle åka till Kicks så att jag kunde titta på fransarna live innan jag bestämde vad jag skulle ha, men efter att ha fått så mycket ombokningar och nya bokningar har det inte hunnits med som planerat. Tur för mig att Lyko har snabb leverans! Extra tur hade jag när jag upptäckte att de hade 20% rabatt på Ardells fransar, så det var bara att bunkra upp lite.

Gratisalternativet för frakten den här gången var med BudBee. Måste ändå lämna en liten extra tumme upp för det. Paketet lämnades direkt hem och jag kunde följa paketet hela vägen från det att det packades in i bilen tills dess att Kajsa hade lämnat det utanför dörren. Utan det hade jag aldrig vågat chansa på att fransarna skulle hinna komma, utan åkt en tur till Lund eller Malmö idag för att säkra upp. Better safe than sorry liksom, men nu ska jag ha kompletterat så att jag klarar mig de här veckorna.

Nu börjar det bli dags att ta tag i allt som måste fixas till imorgon. Sminkväskan ska organiseras, borstar ska tvättas, benen ska rakas, övernattningsväskan ska packas, håret ska plattas... Jag har lite att stå i ikväll med andra ord.

Vad hittar ni på idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Toppen att du fick tag på fransarna så snabbt 😃
nouw.com/jennifermarie
charlottelinden
charlottelinden,
Lösögonfransar är livet! 😃
nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229