Spoiler Alert - Glossybox Juni

Hej på er!

Fy katten, vad trött jag är nu! Klockan började ringa 05:45 imorse, för att jag skulle lyckas ta mig upp en halvtimme senare. Kan inte direkt påstå att jag är någon morgonmänniska men upp kom jag i alla fall. Jag hade planerat dagen så bra jag kunde och bokat in en kund på morgonen och två sen eftermiddag/kväll. Egentligen hade jag tänkt åka hem däremellan, men det dök upp en trevlig inbjudan till lunch med jobbet som jag inte ville tacka nej till. Det hela slutade med närmare 12 timmar på salongen (med ett litet avbrott för att åka iväg på lunch)

Jag får erkänna att det var rätt skönt att komma hem till färdiga matlådor i kylen, som Martin hade fixat innan han åkte till jobbet. Dessutom låg månadens Glossybox och väntade! (Om du inväntar en box och inte vill se vad som kan finnas i är det läge att sluta läsa nu!)

Jag, som är lite svag för rymden, gillade månadens box "Welcome to the pink planet". Jag brukar spara på de fina lådorna så det är alltid roligt när det kommer något annat än de vanliga rosa.

Innehållet var också bra den här månaden. Jag gillar, såklart, när det är mycket smink i boxarna så den här passade mig utmärkt.

​Palmolive ​Aroma Sensations Duschgel - ​Det här var det första jag såg och jag tyckte nog att det var lite tråkigt i början. (Duschkräm köper man ju ändå liksom.) Den luktar dock väldigt gott och kan absolut få följa med på semester nästa vecka, så det var inte så illa ändå. Den kommer ju att användas i alla fall.

​Icona Milano ​"Emotion Allowed" Volume Waterproof Mascara - ​Det börjar bli många mascaror från Glossybox nu, MEN det är alltid roligt att prova nya. Jag har inte testat någonting från Icona Milano tidigare, så det här ska bli spännande. Dessutom en vattenfast mascara så ännu en potentiell kompis till semestern.

​Elisabeth Mott  Thank me Later Eyeshadow Primer - ​Primer är alltid bra och Elisabeth Mott är ett märke jag provat andra produkter ifrån med gott resultat. Inte alls dumt! 

​The Beauty Crop ​PBJ Smoothie Stick - ​Ännu ett nytt märke för mig och ännu mer spännande att testa. Jag gillar färgen skarpt, resten återstår att se! 

​Glam of Sweden ​Matte Top Coat - ​Kanske inte det jag kommer att använda först, då jag gjort vid mina naglar med Shellac idag och har väl ambitionen att köra det ett tag framöver. Men matta naglar är snyggt och det topplacket jag har sedan tidigare är inte av allra bästa kvalitet, så nästa Shellac-paus ska det definitivt provas.

Har du också fått månadens Glossybox? Hittade du någon favorit här, eller fick du kanske något som inte fanns med i min. Berätta gärna! 


​Nu ger jag upp för idag! Dags att krypa ner i sängen och invänta Martins lunch. Vi har inte hunnit prata på hela dagen, knappt ens sms:at, så jag ser fram emot ett litet telefonsamtal innan läggdags.

Anna

Gillar

Kommentarer