Spoiler Alert - Glossybox Oktober

Hej på er!

Idag ringde det på dörren för leverans av min sista Glossybox på ett tag. Jag kommer nog att sakna att ha den där lilla överraskningen en gång i månaden, men nu har jag prenumererat på Glossybox så länge att jag inte känner att jag hinner använda grejorna som kommer. Förmodligen blir det någon form av ny box till våren, men då lutar det nog åt att jag provar någonting annat. Healthy box kanske. Den verkar inte helt ointressant.

Innehållet denna månaden var faktiskt helt okej. Tror att jag kommer att få användning för allt den här gången.

UNANI Illuminating Milk Cleanser - En mild rengöringsmjölk baserad på näringsrika och naturliga oljor som renar och skyddar huden.

TRIFLE COSMETICS Lip Parfait Buttery Lip Cream 'Nude Rose' - Ett cruelty free, veganskt läppstift förpackat i en söt och miljövänlig hylsa.

MERCI HANDY Hand cleansing gel - En charmig handgel som håller förkylningen borta. Gelen innehåller små mjukgörande pärlor som hjälper till att hålla händerna mjuka under och efter användning.

CETAPHIL Facial Moisturizer - Krämen är en intensivt mjukgörande och fuktgivande ansiktskräm för torr eller känslig hud.

PALMOLIVE GOURMET Body Butter Wash 'Vanilla Pleasure' - En fuktgivande duschcreme innehållande naturligt extrakt från vanilj.

Bonus: Eftersom det är "Movember" medföljer en ny doft från Axe att ge bort.

Anna

Gillar

Kommentarer