Söndag

Hej på er!

Idag har varit en riktigt seg söndag, men det känns ändå som att jag har fått en del gjort. Jag vaknade sent, gick i pyjamas halva dagen, tittade på skidor och fastnade på YouTube. När jag väl tog tag i dagen fick jag hela övervåningen städad, så nu är det himla mysigt att vara här. Det satte igång lite inspiration så jag har skrivit ner både långsiktiga och kortsiktiga mål över saker jag vill göra framöver, gjort en visionboard med fokus på de kortsiktiga målen, lagt in företagets fakturor för betalning och beställt ett par julklappar.

Gårdagen var intensiv, men rolig! Vi började med glöggmingel på salongen där vi bjöd in kunder för fika, roliga erbjudanden och premiär för nya produkter. Det blev en riktigt lyckad dag med mycket folk. Passade även på att prata lite med vår mammalediga PT som var inne och jobbade lite extra under dagen. När hon kommer tillbaka i mitten på januari ska hon få i uppgift att sparka igång mig så att jag kan utnyttja de fina möjligheterna jag har med att jobba på ett gym.

Efter jobbet blev det julstök och julklappsbyte med mitt fina lilla tjejgäng. En kväll som bjöd på mycket skratt, bränd knäck och fallfärdiga pepparkakshus. Vi försökte i alla fall...

Imorgon väntar ett tandläkarbesök och några timmars jobb på salongen. Jag fortsätter med ett ganska lugnt schema tillsvidare och försöker att ta en dag i taget så länge det behövs samtidigt som jag försöker ta mig an lite uppgifter för att inte deppa ihop för mycket.

Anna

Gillar

Kommentarer

nickiandersson
nickiandersson,
Skönt att få lite gjort 😀☺️
nouw.com/nickiandersson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen. Blir en bra start inför veckan ☺️
nouw.com/annaskarblom