Storfavoriten på salongen just nu

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej kompisar!


En sista minuten-avbokning och jag slår nog personligt rekord i lång lunch idag, på nästan sju timmar. Inte världens roligaste, men ganska bra med sådana dagar ibland så hinner man med lite pyssel utan att stressa eller känna att det tar tid från annat. Att starta en film och göra lite naglar på min låtsashand för att få lite nytt marknadsföringsunderlag känns väldigt lockande just nu.

Jag gillar årstidsskiftena på salongen, när valet av färger börjar att förändras hos kunderna. En del håller ihärdigt fast vid att "vi hinner en sista omgång sommarfärger innan det är dags för hösten" (för ungefär tredje gången) och andra har börjat svänga över sedan länge. Just nu är favoriten bland mina kunder solklar - svart! I alla möjliga varianter med glitter, kristaller, högglansiga och matta, men svart ska det vara. Det kan hända att jag är lite skyldig till det eftersom jag själv snöat in på svarta naglar just nu, så när någon frågat om råd så har mitt svar blivit "svart är ju snyggt..." och så har vi tagit det därifrån. Naglarna på bilden nedan gjorde jag i en version på min kompis, men vi glömde ta bild så jag återskapade dem på min övningshand för att fotografera. Gårdagens sista kund hann inte ens komma in i rummet förrän hon pekade på handen och sa "dem tar vi", så nog är det fler än jag som verkligen dras till det svarta.

Nu ska jag bara välja ut en bra film att se och sedan bege mig tillbaka in i salongen för att hitta en ny färg att göra någonting fint på övningshanden med.

Hur har ni det idag?

Anna

Gillar

Kommentarer