Struggle is real!

Hej på er!

Alltså, vilken dag jag hade igår. Det är ett under att jag ens lever idag kan jag tala om...

05:00 ringde väckarklockan för att jag skulle hinna snooza i alla fall någon gång och ändå vara redo för att gå till bussen 06:30. Jag är absolut ingen morgonmänniska, så för mig är det där verkligen mitt i natten. Jag tog mig upp i alla fall och gjorde mig i ordning, halvt sovandes. När det sedan drog ihop sig för att gå till bussen skulle jag bara lite snabbt springa upp och hämta en tröja. På vägen ner igen, med tröjan i handen, ser jag plötsligt någonting svart som kommer flygande från tröjan och landar två trappsteg nedanför mina fötter. Om det är någonting som jag är mer rädd för än spindlar, så är det spindlar som rör sig. Helt paralyserad stod jag kvar och såg hur den försvann ner mot källaren. Med andan i halsen slet jag åt mig min väska, tog jackan i handen, sprang ut och låste dörren så fort jag bara kunde. Att det hade börjat regna gjorde jag ingen notis om, men när jag väl kom till jobbet var jag väldigt tacksam över att jag har en låda med träningskläder där och kunde byta mina genomblöta ballerinaskor till ett par torra strumpor.

Arbetsdagen flöt på bra. Lång och intensiv, men rolig med mycket nageljobb på schemat. Det där paketet som jag har nämnt tidigare har fortfarande inte kommit, så nu håller vi tummarna igen och hoppas att det kommer på måndag.

Jag var sjukt trött när jag kom hem och fastnade direkt i soffan framför lite för många avsnitt av Gosspi Girl (egentligen hade jag tänkt se fotbollen, men jag glömde bort det någonstans mellan de spännande intrigerna). På något sätt höll jag mig ändå vaken och insåg till slut att klockan passerat 00, så jag gick upp för att borsta tänderna och gå och lägga mig. På golvet i hallen, mittemellan sovrummen på övervåningen, låg en handduk där jag lagt sminkborstar på tork. Vad tror ni sitter mitt på den om inte en tjock, svart, superäcklig spindel?! Vi kan ju glömma tanken på att jag skulle gå förbi den och sova i något av rummen där, så det var bara att rusa ner för trappan och låna mammas säng istället...

Problemet nu är att jag inte vet om det är samma spindel som har hittat upp igen eller om jag är omringad av dem. Det är ju knappast så att jag vågar chansa, så nu går jag varken upp eller ner. I absoluta nödfall skulle jag kunna beväpna mig med en dammsugare för att ta fighten, men vägen till båda dammsugarna är potentiellt barrikaderade så jag kommer inte åt dem.

Jag får helt enkelt sitta här på mitt, än så länge, säkra område och roa mig tills jag också har en armé tillgänglig som kan ta fighten.


Tapper soldat från förra jakten. Mamma, kom hem!!

Anna

Gillar

Kommentarer

MammaJenny
MammaJenny,
Haha, jag är lika rädd för spindlar. Jag bryr mig inte om det finns andra människor i närheten utan jag skriker och ''dansar'' rundor. 😊
nouw.com/mammajenny
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Hahaha, så underbart att jag inte är ensam om min irrationella rädsla 😉
nouw.com/annaskarblom
asemartensson
asemartensson,
Haha rolig ni. Spindlar struntar jag i men ormar fyfan
nouw.com/asemartensson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Usch, jag gillar inte ormar heller men dem träffar jag inte på lika ofta. Önskar att jag var lite tuffare när det kommer tilll spindlar. Haha!
nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229