Sushi, shuffleboard och en välförtjänt skål

Hej på er!

Ännu en dag går mot sitt slut. Jag vet egentligen inte riktigt var den här dagen har tagit vägen, men det var faktiskt precis vad jag ville. Trots att min plan för den här semestern var att göra ingenting så har ändå varenda dag hittills varit bokad med aktiviteter. Mitt lilla tjejgäng skulle träffas och fika idag, men jag hade verkligen inte orken till det så jag stannade kvar hemma. Ett bra beslut visade det sig, för en stund efter att jag skickat iväg sms:et kom min lillasyster hem och visade upp ett mail om att hon blivit antagen till sin drömutbildning. Från och med i höst ska hon utbilda sig till Music Business Developer. Hur coolt är inte det? Jag fick även frågan om jag kan tänka mig att följa med henne till Stockholm när hon ska ha sitt inledande möte. (Utbildningen är på distans, men hon behöver åka till Stockholm ett par gånger om året.) I augusti blir det alltså en liten minisemester för oss.

Gårdagskvällen spenderades i Malmö med en vän jag inte träffat på länge. Vi båda har haft en vinter och vår där det hänt mycket privat och vi har isolerat oss lite på varsitt håll, så vi hade lite att ta igen. Det blev sushi på Hai och en omgång shuffleboard. Så himla roligt! Känner starkt att det är någonting som jag borde göra oftare. Så enkel grej att göra egentligen, men som ändå gör att man får ut mer av tiden på något vis.

Imorgon väntar Sverige-Mexico här hemma. Just nu känns det som att det inte alls kommer att gå, men jag vet att nervositeten kommer att slå på imorgon. Dessutom har jag ju det där Skype-mötet imorgon kväll som jag ska erkänna att jag känner mig lite pirrig inför.

Hur har er dag varit?

Anna

  • Livsstil
  • Nära Staffanstorp

Gillar

Kommentarer

Sandra,
Gud va gott det ser ut!! 😃
www.sandraboqvist.for.me
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nämen guu så gott och mysigt! 😃 Kram
nouw.com/emmaengstrom
Sandra
IP: 82.99.3.229