Tack, 2019!

Hej kompisar!

På julafton satt vi och pratade här hemma. Mamma sa "Så skönt att vi snart ska få lämna 2019 bakom oss." Det har på många sätt varit ett tufft år, som till stor del har präglats av mammas cancerdiagnos i våras, som innebar en sommar av behandlingar, operationer och oro från familjen. Max, vår stora hund, blev sjuk och inlagd hos veterinären. Mormors hus har varit ute till försäljning, med allt vad det innebär. Min syster har varit på väg att flytta till Stockholm och överlag har nog alla i familjen dragits med orosmoment på olika håll. Trots allt är det dock väldigt mycket positivt jag vill ta med mig in in det nya året.

 • Mamma klarade sina behandlingar med bravur. Cancern är borta och hon mådde tillräckligt bra för att kunna åka på deras planerade resa till Skottland under hösten.
 • Jag och Fia åkte till London och hade ett par grymt bra dagar.
 • Max är fortfarande med oss och är pigg och glad (förutom när han är rädd för raketer)
 • Malin och Fredrik sa ja och bjöd in till ett fantastiskt bröllop.
 • Mormor har flyttat till en lägenhet bara ett par hundra meter från oss.
 • Fia har blivit erbjuden en praktikplats i Malmö, som dels innebär att hon inte behöver flytta men framförallt får hon jobba med den typen av arbetsuppgifter som hon skulle vilja när hon är klar med sin utbildning.
 • Hela sommaren var fullbokad med bröllopsjobb och det här året har varit det bästa för mitt företag hittills.
 • Jag och mina kollegor har flyttat till vår nya lokal med fantastiska utvecklingsmöjligheter.

  För att bara nämna något. Med detta i ryggen tycker jag att vi har rätt schysta förutsättningar för att göra 2020 till någonting riktigt bra.

  Vad har varit era höjdpunkter från året som gått?


  Anna

  Gillar

  Kommentarer

  Natascha,
  Så skönt att det gick så bra för din mamma, att hon klarade sig ifrån den hemska sjukdomen 🙏 det låter ändå som ett ganska bra år ❤️
  natascha.bloggplatsen.se
  AnnaSkarblom
  AnnaSkarblom,
  Ja, det är fantastiskt! I slutändan så blev det ju bra <3
  nouw.com/annaskarblom