Tack för i år, mars!

Hej vänner!

Gårdagen blev en sådan där dag som passerade. Energin var som bortblåst. I gengäld vaknade jag ganska pigg och utvilad idag istället. Jag pluggade in hörlurarna och gick på en timmes promenad, med fjärilar i magen och full av förväntan. Solen sken och det första jag möttes av var doften av nyklippt gräs. Om bara lite drygt en timme sparkas Allsvenskan igång för i år och imorgon är det dags för premiär mitt älskade Malmö. Det är dags att gå ur idet på riktigt!

Söndag brukar innebära att det är dags att se över veckan som har gått, men det får bli lite senare ikväll. Det är den siste mars idag, så jag tänkte passa på att se tillbaka på månaden som har passerat och låta förra årets månadslista göra comeback.

Månadens bästa: I slutet av februari hade jag min första dejt med Fnulan. Sedan dess har vi träffats nästan en gång i veckan och pratar dagligen. Månadens bästa får representeras av en växande vänskap, även om den har fått tuff konkurrens nu när jag är bästis med hennes dotter, Mira.

Månadens sämsta: Jag passar på denna! Mars har varit en väldigt bra månad och eftersom jag inte spontant kommer på någonting som varit särskilt dåligt tänker jag inte gräva i det heller.

Månadens mest lästa inlägg: Jag skrattade faktiskt högt för mig själv när jag tog en titt på statistiken. Jag är inte så förvånad, för jag efter det här inlägget har jag fått så mycket kommentarer både här, i privata meddelanden på Facebook och direkt till mig från vänner och bekanta som jag mött. Att jag inte är ensam om att inte gilla spindlar har aldrig varit tydligare. Om ni har missat inlägget om när jag och mamma var på spindeljakt så får ni gå in och läsa det.

Månadens blogg: En, för mig, förhållandevis nyupptäckt bloggare är @Annaasvensson. En blandning av peppande och inspirerande inlägg, samtidigt som vi får följa hennes husbygge. Dessutom är Anna otroligt härlig och ödmjuk. Har ni inte kikat in där så rekommenderar jag er att göra det asap!

Månadens reflektion: Ibland är det väldigt skönt att bara låta sig dras med. I mitt jobb blir det väldigt mycket att jobba efter mål och hela tiden mäta resultat. Denna månaden släppte jag lite på det för att få lite återhämtning och tog bara saker som de kom. Även om jag inte kan göra så året runt, och inte vill göra det heller (jag älskar att ha mål att sträva efter och blir peppad av det), så kan det nog vara nyttigt att hitta en balans där man varvar mellan att driva på och att åka med.

Månadens längtan: Malmös allsvenska premiär imorgon!

Månadens uppfyllda mål: Som sagt, denna månaden har jag inte haft några mål att jobba efter, men jag har några saker som jag är extra nöjd med. Trots avsaknaden av uppsatta mål har jag faktiskt uppnått bästa månadsresultaten för företaget hittills, haft en bra bloggmånad och jag har lämnat över bokslut och deklaration till min redovisningstjej i god tid i år.

Vad har varit era höjdpunkter under mars?

Anna

Gillar

Kommentarer

Michelle ,
Va kul att du och fnulan träffas ofta o att du blivit bästis med hennes dotter 💕
www.michellefrandell.blogg.se
Kamilla,
Härligt att du och Malin funnit varandra. Anna S är verkligen en härlig tjej. Hur gick det för Malmö i premiären? AIK mitt lag spelade 0-0
kamillaskamera.com/
Sarah,
Det är najs att gå en promenad i fint väder och med bra musik 😊 Skönt att du inte kommer på nåt dåligt med månaden 😊
CheerSarah.devote.se
Yela,
Men va himla kul att du & Fnulan fått så bra kontakt, är de via bloggen ni hittade varandra? 😃
beautyela.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart att höra att det inte ens finns någon sämsta =) Hoppas nu att du kommer få en otrolig April hjärtat <33
nouw.com/matildaberlin
asemartensson
asemartensson,
Jag har missat ditt inlägg om spindeljakt haha. Ska in och läsa
nouw.com/asemartensson
Sara,
Höjdpunkter i Mars? Det finare vädret kanske? Just ja, dotterns start på danslektioner också. Konkurrens av Mira? Ouch då får Malin Alta sig tror jag!😂
www.onyourfeet.blogg.se
Fnulan,
Vad gullig du är fina Anna!!!! Det är okej att ni är bästisar, det känns gott som mamma <3 Snart ses vi igen! KRAM
www.fnulan.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tycker det låter grymt att du inte har något negativt att säga om mars, hoppas det blir så i april också 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Amandizan
Amandizan,
Vilken bra insikt du kom med. Tror nog att man ibland behöver ha återhämtning så man orkar kämpa på😊
nouw.com/amandizan