Tack för i år, Mars!

Hej på er!

Sista mars idag alltså. Hur gick det till egentligen? Jag vet inte om jag tycker att tiden har gått så där väldigt fort faktiskt, men samtidigt har jag svårt att förstå att vi går in i april imorgon. Troligtvis är avsaknaden av vår en stor faktor där. Mars har varit en sådan mellanmånad där det känns som att ingenting vettigt har blivit gjort, utan mest bara varit meh liksom. När jag plockade fram frågorna för att sammanfatta månaden kunde jag knappt komma ihåg vad som har hänt överhuvudtaget. Att göra listor på det här viset känns därför väldigt nyttigt för att faktiskt få en uppfattning om vad tiden har gått till.

Månadens bästa: Det bästa måste nog vara att jag har tagit tag i träningen och faktiskt tyckt att det har varit roligt. Jag ser lite möjligheter i att få in lite sundare vanor för att må bättre.

Månadens sämsta: Att morfar blir påtagligt mycket sämre. Vi har ju vetat att det skulle bli så här ett tag, men nu börjar verkligheten komma ikapp och det tar en hel del energi från oss alla.

Månadens mest lästa inlägg: Mars mest lästa inlägg hittar ni HÄR. Måste erkänna att jag är lite överraskad, då jag nog trott att det skulle vara ett inlägg som mest bläddrades förbi. Väldigt spännande att se!

Månadens blogg: En av mina favoritbloggar den här månaden hittar ni hos @evelinarou. Motiverande träningsinlägg, härliga resor, snygga outfits... Mycket att inspireras av helt enkelt.

Månadens reflektion: Som jag skrev i inledningen av inlägget är det här en månad som har passerat till stor del obemärkt. Som månadens reflektion väljer jag därför att ta med mig känslan från i tisdags där jag kände mig uppfylld av vetskapen av att jag känner så starkt för vad jag vill jobba med och den nya motivationen som kom där. Läs gärna tisdagens inlägg här där jag skriver mer om känslorna som jag hade då.

Månadens längtan: Sol, ljus och värme. Jag tror att vi alla behöver lite vår nu för att vakna upp ur den här dvalan och orkeslösheten.

Månadens uppfyllda mål: Den här månadens mål har faktiskt inte gått så bra alls. Jag har haft problem med jättetorr hy i ansiktet, så det där med en sminkning i veckan har knappast blivit av. Något event kom vi aldrig tillskott att planera in. Jag har inte läst någon bok som jag hade planerat. Det där med struktur i vardagen blev det inte mycket av. Fokus på företaget? Nja, inte riktigt... Däremot har jag faktiskt tränat en gång i veckan, ett par veckor lite mer än så, och som jag nämnde ovan har det gått riktigt bra. I vanliga fall hade jag varit jättebesviken på mig själv över hur lite som blivit gjort, då jag hatar att inte leva upp till mina egna förväntningar. Just den här gången känner jag nog mer att det får vara som det är. Någonstans behöver jag lära mig att det är helt okej att inte vara på topp överallt, hela tiden och den här månaden har det varit väldigt mycket runtomkring som distraherat. Nu ser jag fram emot att ladda om och formulera lite nya mål

Tack och hej, mars.

Använd gärna listan för att sammanfatta din månad och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
ZannaSvard
ZannaSvard,
Älskar det Ideal of Sweden skalet, det är så fint😍
nouw.com/zannasvard
Kamilla,
Vilken bra mars månad du haft. Ha en fin fin april nu🐥
kamillaskamera.com/
hannejacobsen
hannejacobsen,
Kjempefint innlegg 😃
nouw.com/hannejacobsen
msaworkinprogress
msaworkinprogress,
vilken rolig lista 😊
nouw.com/msaworkinprogress
Melanc
Melanc,
det är ok att inte uppfylla måstena. att ibland inte hinna med händer för alla. bättre att ha gjort något än inget:)
nouw.com/melanc
evelinarou
evelinarou,
Kul att läsa 😊
nouw.com/evelinarou
Kul att läsa 😊
evahle.se
clarabergertorres
clarabergertorres,
håller med dig om måndens längtan..!!😟
nouw.com/clarabergertorres
KellyEricsson
KellyEricsson,