Tankar en måndagskväll

God kväll!

Passar på att lägga upp en liten lista idag också, mest för att jag hittade den och tyckte att den var lite mysig. Tyvärr kopierade jag och gick vidare och missade att notera var jag hittat den. Om du känner igen att du skapat den då hojta till så att jag kan ge lite cred!

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Förhoppningsvis ett avgörande i Allsvenskan. Trots bottennappet i lördag har jag stora förhoppningar om att Malmö kan säkra guldet senast på söndag.


2. Vilken är den senaste bloggen du började läsa?

hannasbageri.se Alltså, vilka bakverk hon bjuder på!

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

Början på veckan nu blir det till att äta ur frysen lite, så då står Korv Stroganoff och Spagetti och köttfärssås på menyn. Kanske kan bli någon god gryta sen när jag är klar med veckans kvällspass och har lite mer tid att lägga på matlagning.

4. En sak du vill ta dig tid för den här veckan?

Denna veckan står det mycket på to do-listan, så det jag vill ta mig tid till är att slappna av lite mellan varven. Se en bra film, eller att ta en lite längre runda med Nappe om det är fint väder.

5. En bild som symboliserar denna dag?

Det får bli en bild på Nappe från imorse. Dels för att jag spenderat största delen av dagen med honom och för att energinivån idag kanske inte har varit på allra högsta topp.

Anna

Gillar

Kommentarer