Teamwork och rekordtid

Hej mina vänner!

10:43... Jag var i chock när jag vaknade och såg klockan i morse. Jag kan inte ens minnas när jag sov så länge senast. Skönt var det i alla fall och ambitionen för dagen var att sova tills jag vaknade av mig själv, så jag behövde nog de där timmarna.

Gårdagen blev härlig och oväntat lång, positivt menat. Efter att jag jobbat klart hade jag och mina klasskamrater från nagelutbildningen bestämt att vi skulle träffas och pyssla. Tyvärr fick Tess förhinder i sista minuten, men jag och Alex körde på som planerat. Det har inte ens gått två veckor sedan jag gjorde vid mina naglar, men Alex var i stort behov av en renovering så hennes naglar blev ett gemensamt projekt. Vi slog våra kloka huvuden ihop och diskuterade fram en design, jag mallade upp, blandade glitter, la på alla geléer och byggde upp strukturen innan Alex tog över för form, slutfilning och lackning. Enastående resultat! Haha!

Efter att vi blivit klara med naglarna och visat varandra lite tekniker för design som vi suttit och övat på på varsitt håll bestämde vi oss för att packa ihop. Alex erbjöd mig skjuts till Staffanstorp och vi kom på den briljanta idén att ta en liten sväng inom McDonalds på vägen. 5,5 timme senare konstaterade vi att det kanske var bäst att åka hem innan vi blev hungriga igen. Då hade vi hunnit se personalen byta skift och se ungdomsgäng komma, lämna och komma tillbaka igen. Så länge har jag aldrig suttit på McDonalds förr. Rekord! Vi hade uppenbarligen mycket att prata om, för vi var båda i lite lätt chock när vi insåg hur länge vi faktiskt suttit där. Det blev en väldigt mysig dag.

Idag väntar derby mellan Helsingborg och Malmö. Det första på flera år! Det brukar vara en solklar bortamatch för mig att åka på, men i år ser jag den från tv-soffan. Denna veckan har jag varit lite överallt och ingenstans och nästa vecka är fullspäckad, så det känns som att jag behöver ta en dag hemma, gå i myskläder och inte ha några tider att passa för att komma ner lite i varv.

Vad hittar ni på idag?


Anna

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Älskar den rosa färgen 😍
nouw.com/paulinarodhe
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, den är verkligen så fin 😍😍
nouw.com/annaskarblom
Fröken Rödlök ,
Det blev ett fint resultat. Har träffat Sofia och Viktor idag och nu kikar jag på derbyt mellan AIK och Hammarby. Kanske blir det även Malmö mot Hif och då hejjar jag på Malmö.
Www.frokenrodlok.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så fantastiskt att ni fick träffas! Det blev ju en fin Malmö-vinst igår 😉
nouw.com/annaskarblom
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilka fina naglar du har =). skönt med lite sovmorgon =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tyvärr är det inte mina naglar, utan vi gjorde dem på min kompis. Men visst blev de fina 😃
nouw.com/annaskarblom
Emma
,
Skönt att få sova ut idag. Naglarna blev sjukt fina! Låter som ni hade en härlig kväll igår
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det var ljuvligt! Vi hade det fantastiskt 😊 ❤️
nouw.com/annaskarblom
Junitjej,
Fantastiskt vackra naglar! Känner för att också fixa mina.
www.junitjejen.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack ❤️
nouw.com/annaskarblom
sofia,
Helt underbart att sova sådär länge, det var du verkligen värd! Verkligen superfin naglar, så somriga alltså! Idag har jag träffat en tjej från bloggvärlden, så himla underbart 😊
nouw.com/sofialissmyr
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det var verkligen skönt. Såå spännande med ert möte. Jag längtar efter videon 😉
nouw.com/annaskarblom