Testagram Maj

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er!

Som jag skrev i lördags fick jag avisering om ett paket som var lite oväntat. Det var Testagram som skickat ut sin Majbox som en glad överraskning. Ännu gladare blev överraskningen när jag öppnade lådan och insåg att det här var en box där verkligen allting var kul. Jag tyckte att den förra boxen var bra också, men i den här var där ett par saker som fick mig att jubla lite extra.

Om du inväntar en box och inte vill veta vad där är i kan du stanna upp med läsningen här. Under bilden med loggan kommer jag att lista innehållet samt visa en bild.

Belvita Chocolate Hazlenut - Prova Belvitas näringsrika kex med choklad- och hasselnötsfyllning för en bra start på dagen. Belvita Breakfast är det enda beprövade kexet som långsamt frigör kolhydrater i över fyra timmar.

De här kexen har jag provat innan och gillar dem som lite snacks mellan kunderna om jag behöver en liten energipåfyllning. Det här paketet kommer definitivt att hamna i mitt skåp på salongen.

Friggs Chiafrö & Havssalt - Naturligt goda och tunna majskakor. Chiafrön är rika på Omega-3, fibrer och protein samt innehåller en hel del mineralämnen som fosfor, kalcium och kalium. Smidig portionsförpackning.

De här är faktiskt en favorit sedan tidigare, så det var inte alls fel att få med.

Noa Active Herbs - Uppfriskande törstsläckare med smaker inspirerade av den nordiska naturen: Fläder & Rabarber, Blåbär & Björksav eller Lingon & Granbarr. Bara naturliga smaker och färgämnen samt noggrant utvalda och hälsofrämjande örter. Helt fri från konserveringsmedel.

Den här har jag sett i butik, men inte provat. Jag tycker att den låter väldigt spännande och om jag gillar den här kommer jag garanterat att prova de anda smakerna också.

Nygårda Hallonsoda - Glada nyheter! Nu har Nygårda gått och blivit ekologiska och har dessutom 30% mindre socker. Ekologisk fruktjuice, ekologiskt socker och helt utan konserveringsmedel och artificiella färgämnen.

Hallonsoda gör mig så nostalgisk. Valde ofta det i läskbackarna på fredagskvällarna.

Berocca Sport - Kosttillskott som innehåller koffein, vitaminer och mineraler som hjälper dig att få ut med av träningen. Häll det snabblösliga pulvret direkt på tungan. Inget vatten behövs. Snabbt och enkelt, för ett lyckat träningspass.

Hur spännande låter inte det? Ska definitivt testas nästa gång det blir gymträning.

Naturdiet bar Toffee Caramel - Måltidsbar med chokladöverdrag, topping och sås i mitten, med vitaminer och mineraler, nästan helt utan socker. Det ska inte vara en uppoffring att tänka på vikten.

Ofta jobbar jag 8-13 på kundservice och har då bara 15 minuters rast. Jag har med mig någon form av bar på i stort sett alla mina arbetspass där då jag tycker att det är en bra och mättande energiboost för att klara hela passet utan att äta lunch. Den här har jag inte testat, men det låter ju sjukt gott.

Pandy Caramel Seasalt - Choklad med låg sockerhalt och högt proteininnehåll med smak av Caramel & Sea salt. Ett hälsosamt alternativ när man är sugen på någonting gott.

Kombinationen av karamell och havssalt är en stor favorit hos mig. Den här har jag verkligen höga förväntningar på.

Haribo Starmix - Starmix är en noga utvald blandning bestående av Haribos allra mest populära godisbitar, som nappar och Goldbears. Välkända godsaker för hela familjen i en helt ny mix!

När jag berättade för min kompis om att jag skulle hämta ut boxen skojade jag och sa att "Jag hoppas verkligen att där är godis i. Annars blir jag besviken". Det behövde jag inte bli för många av godisarna i den här påsen tillhör mina favoriter och är definitivt sådant som jag skulle kunna köpa en hel påse av. Den här mixen kommer jag garanterat att köpa igen.

Där var även två påsar nötcréme i paketet som inte fanns med på det lilla informationsbladet som medföljde. Eftersom det ingick i den förra boxen också misstänker jag att det blev en liten bonus den här gången. Får kanske komma på någonting kul att baka med det.

Stort tack till Testagram för boxen!

Vad säger ni? Var det inte en grymt bra box den här gången? Besök Testagram för att läsa mer om boxen och starta en prenumeration.

Anna

Gillar

Kommentarer

evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
åh vilken bra box!! 😋
nouw.com/evelinnkarlsson
Idasvardag
Idasvardag,
Lät som en superbra box!
nouw.com/idasvardag
Zahraajami
Zahraajami,
Vad kul med en sådan överraskning 😊
nouw.com/zahraajami
charlottelinden
charlottelinden,
Men åh, vad mycket kul! 😃
nouw.com/charlottelinden
ByLisa.se,
Trevlig box!! 😃
bylisa.se
idavikstrom
idavikstrom,
åh älskar friggs chiafrö & havssalt!!!
nouw.com/idavikstrom
MissJohansson
MissJohansson,
Mums! Så gott!! Härlig box!
nouw.com/missjohansson
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Trisiaa
Trisiaa,
Åh va gott 😃
nouw.com/trisiaa
Evelina,
Åh! Bra grejer du fick hem 😃 ❤
www.evelinarou.com