That little thing

JJC 2.4GHz långdistansfjärrutlösare

Godmorgon!

Hoppas att ni sovit gott. Det har jag. Känns som att jag börjar bli bättre nu, vilket är väldigt skönt. Eftersom vi tar in ersättare på jobbet vid sjukdom bestämde jag mig redan igår för att stanna hemma idag. Eftersom förkylningen satte sig på halsen har jag haft lite svårt för att prata och jobbar man i kundservice så är rösten ett ganska viktigt verktyg. Nej, det var bättre att de fick chansen att jaga in någon annan direkt istället för att vänta in i det sista och ge dem den uppgiften idag.

Det här inlägget hade jag egentligen tänkt vänta med tills jag har lite exempelbilder, men då jag redan börjat få frågor om fjärrutlösaren som jag berättade om i förra inlägget tänker jag att vi kör redan nu ändå.

Jag köpte min JJC 2.4GHz Långdistansfjärrutlösare hos Kamda. Jag hade aldrig hört talas om butiken tidigare, men så mycket roligt de har för fotografering. Det var inte sista gången jag handlade där.

I paketet medföljer sändare, mottagare och en kabel för att koppla mottagaren till kameran. Det finns flera olika varianter, så se till att du väljer den som har rätt kabel för just din kamera. Direktlänk till produkten hittar du här och du kommer då till den som funkar med min Canon EOS 1200D. (Var ändå noga med att kolla så att du väljer rätt.) Du kan även enkelt bläddra i rullfliken där för att välja rätt variant för dig.

När jag började leta efter den här lilla prylen sökte jag i första hand på IR, då det var den enda lösningen jag kunde komma på utöver typ bluetooth. Att det skulle finnas med radio hade inte ens slagit mig, men såklart mycket smartare då det inte kräver att utlösaren är riktad direkt mot mottagaren. Det går alltså enkelt att gömma fjärrkontrollen lite diskret på bilderna eller att stoppa ner den i fickan om man väljer självutlösaren. Det behöver alltså inte synas överhuvudtaget att vi knäppt bilden själv. Hur bra?!

Leveransen var riktigt snabb. Jag beställde sent tisdagkväll och hade paketet i brevlådan innan lunch på torsdagen. Jag betalade ingenting för frakten och prylen i sig fick jag för 299:-. Precis lagom om du frågar mig.

Nu inväntar vi bara att mina ögon blir lite mindre röda så är det bara att ge sig ut och experimentera sen.

Anna

Gillar

Kommentarer

MylifeasAmother
MylifeasAmother,
ska ta o kika på den, behöver en själv 😍
nouw.com/mylifeasamother
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
gud så smart! sån skulle jag behöva!
nouw.com/livetsomemelie
Zahraajami
Zahraajami,
Michaela,
Vilken suverän grej med kontroll:D
nordengrim.nu
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, den är helt grym!
nouw.com/annaskarblom
evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Åh tack för svar!! Får verkligen införskaffa mig en. jag har dock fjärrutlösare på min kamera men skulle vara skönare att bara knäppa bilden när man står framför kameran 😊😊
nouw.com/evelinnkarlsson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är verkligen så smidigt. Jag rekommenderar den varmt!
nouw.com/annaskarblom
Bloggarlisa,
Låter toppen! 🙂
Bloggarlisa.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är den verkligen!
nouw.com/annaskarblom
charlottelinden
charlottelinden,
Superbra ju! Så praktisk att ha en sådan där. 😃
nouw.com/charlottelinden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen helt perfekt!
nouw.com/annaskarblom
clarabergertorres
clarabergertorres,
men så bra det låter med en sån😌
nouw.com/clarabergertorres
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, den är super! 😊
nouw.com/annaskarblom
Så bra med fjärr 😊 Min gick tyvärr sönder i helgen
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så typiskt!
nouw.com/annaskarblom
Idasvardag
Idasvardag,
WOW smart! skulle behöva till imorgon då kunde ja fota mig och killen själv 😉
nouw.com/idasvardag