The end of an era

Hej på er!

Äntligen har vi kommit på plats i London. Vi åkte hemifrån vid 7:30 i morse och landade på Gatwick strax efter 12:00 lokal tid. Vi har försökt att räkna på hur många gånger vi har varit här och tror att det handlar om 6-7 gånger för Fias del och 7-8 för mig. Vi har alltså hyfsat bra koll vid det här laget. Denna gången har vi dock lyckats med konststycket att komma ut genom helt okända utgångar på alla ställen och fått springa runt på massor med nya, spännande, vägar. Vi råkade bland annat hitta ett köpcenter som vi aldrig sett tidigare.

Efter att ha kommit på plats på hotellet tog vi en tur till Notting Hill. Som traditionen bjuder så blev det ett besök på Hummingbird. När vi satt där, på vårt favoritcafé, med cupcakes, tårta och kaffe gjorde vi ett gemensamt konstaterande - sådär himla gott är det faktiskt inte ändå. Så här nästan 10 år efter vårt första besök är det nog ändå dags att vidga vyerna och leta upp ett bättre ställe. Nästa gång provar vi nog något av pannkaksställena istället.

Kvällens middag var ingen höjdare direkt. Vi fick vänta i ungefär 45 minuter på maten och det var en rätt trist burgare som kom in till slut. Tur att Primark har kvällsöppet så att vi kunde kompensera med lite shopping.

Nu väntar häng på hotellet, med genomgång av dagens inköp och lite planering inför morgondagen.

Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan,
Ha ha, trodde att det var goda bakverk, men då förstår jag att ni kanske har ätit där för sista gången 😊
www.popprinsessan.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, det tror jag också varje gång - tills jag kommer dit.
nouw.com/annaskarblom
evelinarou
evelinarou,
Åh njut av resan! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack! Det gjorde jag verkligen 😃 ❤️
nouw.com/annaskarblom