The iDeal Concept

Detta inlägg är i samarbete med iDeal of Sweden

Hej där!

För er som har följt min blogg ett tag är det ingen större överraskning att jag älskar iDeal of Sweden och deras produkter. Häromveckan berättade jag för några kompisar om mitt samarbete med dem och måste säga att jag blev uppriktigt förvånad när de berättade att de aldrig hade hört talas om dem eller deras koncept.

Nu har jag fått möjlighet att skriva ett inlägg om just konceptet och eftersom det inte alls var så självklart att alla har koll som jag trodde så är det klart att vi kör på det.

iDeal of Sweden har ett system av kompatibla produkter som kombinerar mode och trend med funktion, som de kallar för "the iDeal Concept".

I konceptet ingår mobilskal i grymt fina designer, olika varianter på plånboksfodral och olika fästen anpassade för både mobilen och hemmet. Allting funkar utmärkt tillsammans med hjälp av magneter i produkterna. Jag älskar enkelheten i att kunna välja accessoarer efter tillfälle.

Det senaste tillskottet är en så kallad ring mount, som ni ser på den nedersta bilden. Förstår inte hur jag har klarat mig utan denna. Älskar den som stöd när jag har mobilen i handen och perfekt för att kunna ställa upp den på nattduksbordet på kvällen när jag kollar YouTube-videos innan läggdags.

Självklart delar jag med mig av en ny rabattkod till er som vill shoppa loss lite. Använd ANNASKARBLOM i kassan så får ni 20% rabatt på ert köp.


Anna

Gillar

Kommentarer

lindabroden
lindabroden,
fick hem mitt sådana skal igår så fint!!
nouw.com/lindabroden
faanniiis
faanniiis,
ÄLSKAR DERAS SKAL!! Sååååå fina alltså (och super att du delar med dig av en rabatt) 😃
nouw.com/faanniiis
Så kul när man hittar något man gillar. Har aldrig testat deras skal, se ser fina ut men grejen är den att jag föredrag gummiskal 😃
www.saramadeleine