Tisdagstankar

JHej där!

Eftersom det stod födelsedagskalas på gårdagens agenda hann jag inte med att göra blogglistan inför veckan. Jag tycker att det är ett av de roligaste inläggen att göra, så den kommer idag istället. Fortsätter med den som jag har haft två gånger tidigare, men kommer nog så småningom att göra lite ändringar för att få variation.

1. Vad ser du fram emot den här veckan?


Den här veckan ser jag fram emot att gå på bloggmingel här i Malmö på torsdag. Lite skräckblandad förtjusning eftersom jag aldrig varit på ett sådant event tidigare och jag nu ska ta mig dit på egen hand. Jag har under de senaste åren blivit mycket bättre på att prata med folk, men jag vet också att jag kan få lite tunghäfta ibland, särskilt om jag själv ska försöka ta kontakt.


2. Vilken är den senaste bloggen du började läsa?

Hm, senaste måste vara @ellencj som jag av en slump hittade bland premiumnyheterna här på Nouw och fastnade för att läsa.


3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

Oj, ingen aning... Vi har inte alls planerat någonting denna veckan så det återstår att se. Har i alla fall plockat fram en bit falukorv ur frysen så ikväll blir det Korv Stroganoff med ris.


4. En sak du vill ta dig tid för den här veckan?

Denna veckan har jag en hel del att stå i eftersom vi åker på semester nästa vecka. Jag tänker i alla fall ta mig tid att göra lite adventsfint här hemma. Även om vi inte får njuta så mycket av det i nästa vecka så vill jag i alla fall att allt ska vara på plats när vi kommer hem.


5. En bild som symboliserar denna dag?

Den här dagen är rätt hektiskt planerat med turer fram och tillbaka med jobb och möten. Martin jobbar, så mitt lugn idag är de stunderna jag får mysa och busa med Nappe. Bilden är från den dagen vi hämtade hem honom och han snabbt kom till ro och somnade i mitt knä på väg hem.

Anna

Gillar

Kommentarer

ellencj
ellencj,
Va roligt!! 😄 Ska börja läsa din blogg också! Kram 😙nouw.com/ellencj
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Du är så välkommen! Tack för en härlig blogg att läsa 😊 Kram! nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229