Tisdagstankar

Hej där!

Dagen idag började med en no show. Nu blir det till att invänta nästa kund istället. Passar på att lägga upp veckans blogglista istället. Den blev ju julinspirerad igår, så vi tar tankarna inför veckan idag istället.

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Den här veckan ser jag fram emot att gå på julmarknad i helgen. Får se om det bara blir jag och Martin eller om vi får med oss någon från familjerna. På söndag blir det dessutom lite julpyssel hemma hos mamma och pappa. Jag bar hört rykten om att det är dags att klä deras gran då.


2. Vilken är den senaste bloggen du började läsa?

Precis som jag nämnde igår så är den senaste bloggen jag började läsa @oliwiabernhardsson . Ska passa på att stämma av gårdagens lucka i hennes julkalender också nu när jag fick en stund över.


3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

Vi har inte planerat så långt än. Tömmer ur frysen lite idag och imorgon, men då står Martin för matlagningen. Får se vad jag kan hitta på på torsdag sen.


4. En sak du vill ta dig tid för den här veckan?

Egentligen samma sak som jag planerar att ta mig tid för hela december, att verkligen njuta av julstämningen överallt. Det har kommit fram gran och röda filar på jobbet och hemma är det juligt och fint så det finns fina förutsättningar för det.


5. En bild som symboliserar denna dag?

Vår gran på jobbet får symbolisera julkänslan jag har nu. Och att det är den jag sitter och tittar på nu när min kund inte dök upp.


Anna

Gillar

Kommentarer