Tömd på energi

Hej på er!

Nu tänker jag gnälla lite, för det får man faktiskt lov att göra ibland. De senaste veckorna har jag verkligen känt mig helt tömd på energi. Det känns knappt som att jag orkar någonting och klarar verkligen inte att vara vaken hela dagarna. Tror att jag sovit middag varenda dag senaste veckan i alla fall. Idag gick jag upp vid 09:30, men var tvungen att gå och lägga mig en stund till innan jag skulle iväg vid 11. Jag tog en promenad till Gästis i Staffanstorp för att äta lunch med mina kollegor och på vägen hem plockade jag upp medicin på apoteket och paket på posten. När jag var hemma vid 13:30 gick jag in till hundarna för att säga hej och somnade hos dem i nästan två timmar till. Fullkomligt slutkörd!

För ungefär en och en halv vecka sedan var jag och tog nya sköldkörtelprover och de fick jag svar på igår. Min teori har varit att dosen fortfarande var lite för låg, eftersom det här är symptom som jag brukar få i så fall, men nej... Tvärtom låg jag lite i överkant. Fick behålla samma dos ändå eftersom jag berättade om hur jag mår, och om jag inte känner mig piggare om någon månad så kanske vi provar att ersätta en del av Levaxinet med en mer snabbverkande medicin och kombinerar dem. Hoppas dock innerligt att jag blir piggare fortare än så, för det här känns helt hopplöst.

Imorgon väntar, som tur är, ytterligare en ganska lugn dag med endast en kund på salongen. Hoppas kunna åka dit tidigare eller stanna en stund extra för att ta tag i lite städning och att fixa till naglarna. Allt beror på hur vi löser det med hundarna imorgon när Max ska till veterinären. Om det blir så att han ska sövas så behöver de lite extra uppsyn under dagen och då får det såklart prioriteras.

Hur mår ni idag?


Anna

Gillar

Kommentarer

jessicanyqvist
jessicanyqvist,
Åh vad jobbigt! Har känt också så i vissa perioder💕
nouw.com/jessicanyqvist
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är så drygt 😟 Men det är väl så att man ska ha sådana perioder också för att stanna upp och ladda om.
nouw.com/annaskarblom
KellyEricsson
KellyEricsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229