Tråkiga besked, balsmink och sex kilo vattenmelon

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en fin dag. För min del har de senaste två dagarna inneburit balsminkningar i Lund. Så himla roligt! Lite mer varierande än brudsminkningarna som jag gjort en del av redan. De första två tjejerna jag hade igår bad om GLAM. Glam blev det med eye dust från Make Up Store. Älskar verkligen wow-effekten som blir av dem.

Idag fick jag lite tråkiga besked angående det där mailet som jag skrev om häromdagen. Tyvärr kommer inte min plan gå att genomföra så som jag tänkt. Jag var så inställd på att det äntligen var dags att jag blev riktigt nedslagen. Jag somnade på soffan när jag kom hem och hade inte alls någon lust till någonting. Jag har gått på helspänn och väntat på svar och luften gick verkligen ur mig där.

Efter middagen tog jag tag i Projekt Vattenmelon (efter min besvikelse i veckan när all melon var slut köpte mamma hem en sex kilo tung melon som jag hade att ta hand om nu.) Det blev lite terapi och under tiden kunde jag bollplanka lite med mamma och pappa, så efter att jag samlat mig lite skickade jag iväg nya mail för att börja utreda en plan B. Det är alltså inte riktigt kört än, även om ursprungsplanen är utesluten.

Med lite ny energi tog jag en långrunda med Nappe för att spana lite i byn. Riktigt skön och bra runda faktiskt. Nappe, som har lite problem med sin attityd mot andra hundar just nu, skötte sig snudd på exemplariskt och kunde till och med busa lite med en pudel. Så härligt!

Jag har även hunnit med ett premiärdopp i den lilla poolen som pappa köpte i veckan. Jag var inte riktigt så kaxig att jag hoppade i innan den hunnit värmas upp lite av solen, men 24 grader nu ikväll var fullt tillräckligt. Ser verkligen fram emot lediga stunder i solen nu!

Imorgon väntar ett spännande projekt där jag via remote ska vara med och utvärdera en ny site. Därefter bär det av till Lund för sista gången denna veckan. Då blir det provsminkning av en av sommarens brudar.

Hur har ni haft det idag?


Anna

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Så sjukt fina sminkningar 😊
nouw.com/sofialissmyr
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
så tråkigt för dig! 😕
nouw.com/livetsomemelie
Jättefina sminkningar måste jag skriva. Men blev också ledsen för din skull att det blev så där 😟
www.saramadeleine
Evelina,
Tråkigt vännen 😟
www.evelinarou.com
ByLisa.se,
Trist att din original plan inte gick i lås, heja dig som inte ger dig! 💪
Fina sminkningar!
bylisa.se
Idasvardag
Idasvardag,
wow de lät gott med vattenmelon och vilka vackra sminkningar du gör!
nouw.com/idasvardag
charlottelinden
charlottelinden,
Men vad tråkigt att höra att du inte fick det beskedet du ville.. 😟 <3
nouw.com/charlottelinden
Åh vilka fina sminkningar 😊
evahle.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad tråkigt att höra, har förstått att du så gärna velat detta .. Du tror inte att det går att lösa, eller fixas senare?
nouw.com/frökenrödlök
KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fina sminkningar!
nouw.com/kellyericsson