Trotsade mitt löfte till mig själv

Hej kompisar!


Om december brukar vara en intensiv månad så har nog denna december varit den mest intensiva hittills genom att toppa den vanliga julruschen med invigning, uppstarten av den nya lokalen och två helger med julmarknad på jobbet. Väldigt roligt alltihop, så det har inte varit någon jobbig stress så, men hjälp vad tröttheten slagit på nu i juldagarna när jag haft ledigt. Julafton var mysigare än mysigast med familjen, mormor, moster och kusiner samlade. Det blev stort jubel när min kusin lyckades få mandeln i gröten för första gången på 27 år. Det brukar vara min grej annars, men han har kämpat väl genom åren så det känns ändå okej att han äntligen kammade hem den. Igår blev det total isolering och soffhäng med filmer på löpande band från morgon till kväll.

Jag försöker så smått att varva upp igen inför ett race till med alla som vill bli fina inför nyår med start imorgon, så idag blir det lite mer action. Jag började faktiskt morgonen med att trotsa mitt eget löfte om att aldrig åka till mellandagsrean på första dagen. Jag hade nämligen sett att Kicks skulle rea ut ett kit med ögonskuggor från mitt absoluta favoritmärke, Anastasia Beverly Hills, till ett galet bra pris och den var slut online. Det där med rea-hysterin har verkligen lagt sig sedan jag jobbade i butik. Det var knappt något folk alls när jag kom dit. Himla skönt att bara gå in och hämta det jag skulle ha och ta bussen tillbaka hem igen på en gång.

Lite annat pyssel - som att klippa Nappe (eller i alla fall påbörja projektet), tvätta alla sminkborstar, hämta in en ny kontorsstol som väntade i garaget och fixa ny omslagsbild till företagets Facebook-sida har jag också hunnit med idag. Ganska skönt att kunna beta av lite sådant i lugn och ro.

Resten av eftermiddagen tänker jag göra mest ingenting alls, eller bara precis det där andan faller på. Precis så som en Annadag jul ska vara tycker jag.

Hur har er jul varit?


Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Det låter som en riktigt härlig jul! Mellandagsrea är inte min grej heller, och jag har knappt varit utanför dörren idag än så länge. Men ska snart svida om och ta en tura med en massa vänner.
Härligt att du lyckades få tag i vad du ville på rean. Vi kanske får se en glimt av innehållet också någon dag? 😊
nouw.com/popprinsessan
Julen har varit mysig fram tills igår när nackspärr kicka in.
Men nu undrar jag vad som händer när någon får mandeln i gröten? Vi hade en diskussion på julafton.
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken mysig jul du har haft 😊december har. varit väldigt intensiv för mig med så har passat på och bara tagit det lugnt nu👌😁
nouw.com/amandizan