Turtoise Nails

Hej på er!


Det blev en lång sovmorgon idag. Välbehövligt efter gårdagens massage- och laserbehandling. Jag är allt lite mör i kroppen, framförallt i ländryggen. Men det är himla skönt när det släpper sen, så jag ser det som en positiv smärta.

Jag lyckades hinna med att fixa mina egna naglar också, även om det tog halva dagen då det dök upp små projekt att ta hand om under tiden. Denna gången passade jag på att prova så kallade Turtiose nails, en teknik där man jobbar med färger i olika lager för att skapa effekt. Det är en stigande trend bland nagelkonton på Instagram, så jag var såklart tvungen att ge mig på det också. Det lila glittret har jag haft på salongen ett tag och älskade det när det var nytt, men det kom precis när jag var klar med min utbildning och samlingen med färger och glitter byggdes på så snabbt att mycket glömdes bort. Nu fick det komma fram igen och jag kan inte förstå hur jag har kunnat glömma att den finns. Den blir nog en favorit igen nu.

Idag blir det en kort dag på jobbet. En sminkrådgivning och en påfyllning av naglar står på schemat.

Hur har ni det idag?


Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,

Supersnygga! Vad skönt med sovmorgon. Jag hoppas kunna sova ut i helgen. Känns som en evighet sedan..

nouw.com/popprinsessan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Wow, wow, wow vad snygga naglar! Så sjukt fint med dom färgerna tillsammans tycker jag. Åh massage är ju livet även om det kan göra så fruktansvärt ont där och då haha. Fick själv massage för ett tag sedan och wow vilken skillnad i kroppen det blev efteråt. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr