Vad hände egentligen?

Godmorgon vänner!

Japp, jag säger godmorgon för idag har jag tagit igen några timmar på sömnkontot. Inne på arbetsdag 8 av 10 och idag jobbar jag kväll, så jag passade på att somna om och sova tills jag vaknade för en dryg timme sedan. Det kändes välbehövligt!

Jag brukar avsluta varje månad med att skriva en sammanfattning av månaden som gått, men ärligt talat hängde jag inte alls med på att vi gick in i augusti igår. Helt galet! Samtidigt så känns det inte alls konstigt att det är augusti eftersom sommaren redan varit så himla lång. Bättre sent än aldrig, för en sammanfattning av månaden som gått ska det bli. Det kommer nog att bli den svåraste månaden på länge att sammanfatta, för oj vad mycket som har hänt!

Månadens bästa: Som sagt, det har hänt mycket den här månaden så det blir ett väldigt svårt val. Jag får nog göra en liten sammanfattning och säga planen inför framtiden. Att ha sagt upp mig från kundservice, börjat jobba med LM, fått fart på mina sociala medier igen och har en plan för salongen. Det känns som att jag för första gången på länge har en långsiktig plan att jobba emot.

Månadens sämsta: Ärligt talat så kommer jag inte på någonting. Visst, det var tufft att ta ställning och fatta besluten om att lämna kundservice, ge mig ut på egna ben osv. Det framkallade lite ångestkänslor och tårar, men det blev ju för ett bra beslut så jag tycker inte att det platsar här ändå. Nej, juli har inget sämsta!

Månadens mest lästa inlägg: Det mest lästa inlägget den här månaden blev detta. Himla roligt tycker jag, då det är ett inlägg från en härlig dag med ett par ord som värmde extra mycket att kunna skriva.

Månadens blogg: Under en ganska lång tid har jag och @MissJohansson läst varandras bloggar och kommenterat lite sporadiskt. Under månaden som gått har aktiviteten ökat lite och det har efterhand framkommit att vi båda två inspireras mycket av varandra. Till slut skickade Anna ett meddelande till mig på Instagram och vi konstaterade att det är rätt sjukt ändå hur man kan känna en sådan connection till någon utan att egentligen har gjort mer än att läsa varandras bloggar och att det ändå känns likadant från båda hållen. Så kika in hos Anna nu hörrni, hon har massa kul med YouTube-videos också!

Månadens reflektion: Reflektionen denna månaden är definitivt att fundera över om tiden och energin prioriteras rätt. Själv insåg jag ju att jag la alldeles för mycket tid och energi på någonting som jag egentligen inte ville göra och fick fatta lite beslut för att förändra på det.

Månadens längtan: Även denna månaden är det såklart kursen i höst som jag längtar efter. Det kommer ni förmodligen att få höra i sammanfattningen av augusti också eftersom kursen börjar 5 september.

Månadens uppfyllda mål: Jag hade egentligen inga mål för juli, men jag har ju ändå uppfyllt ett mål om att skaffa mig en långsiktig plan för framtiden och börjat agera på den. Det är inte så fy skam ändå.


Anna

Gillar

Kommentarer

MLundgren
MLundgren,
Intressant inlägg!!
nouw.com/mlundgren
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Kul att du tycker det 😊
nouw.com/annaskarblom
Kamilla,
Härlig känsla att tänka tillbaka och känna att inget var dåligt. Ha en bra kväll-
kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men verkligen. Efter ett år med många sämsta så känns det extra skönt att det inte varit något alls denna månaden 😊
nouw.com/annaskarblom
Mylittlestories
Mylittlestories,
vilken himla bra månad du verkar ha haft 😊🙈 måste vara härlig att känna att du inte har något, månadens sämsta, att skriva om.
nouw.com/mylittlestories
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Den var verkligen helt underbar. En riktigt härlig känsla!
nouw.com/annaskarblom
moahhansson
moahhansson,
vilken bra månad!! 😃
nouw.com/moahhansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Verkligen toppen!
nouw.com/annaskarblom
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Härligt att det inte varit något allt för hemskt! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är verkligen härligt 😊
nouw.com/annaskarblom
katjaziden
katjaziden,
tycker så mycket om din blogg!!!
nouw.com/katjaziden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Men åh, sötnos! Så glad jag blir. TACK!
nouw.com/annaskarblom
charlottelinden
charlottelinden,
Absolut inte dåligt att ha kommit så långt med "framtidsplaneringen" som du har gjort. Jag är riktigt avundsjuk! 😃
nouw.com/charlottelinden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Nä, det är ju inte det. Känns helt fantastiskt. Har verkligen längtat efter den känslan 😊
nouw.com/annaskarblom
Madelena
Madelena,
Så bra att reflektera över det som varit och sen lägga det till handlingarna.
nouw.com/madelena
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men precis. Det är så lätt att bara låta tiden passera, så någon gång ibland behöver man stanna upp 😊
nouw.com/annaskarblom
KellyEricsson
KellyEricsson,
Intressant inlägg!
nouw.com/kellyericsson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Roligt att höra!
nouw.com/annaskarblom
Idasvardag
Idasvardag,
sååå kul att läsa att juli inte har något sämsta! och så kul med LM kör hårt!!
nouw.com/idasvardag