Välbehövlig sovmorgon

Hej på er!

Idag är första dagen på, jag vet inte hur länge, som jag inte har haft några tider att passa eller måsten att skynda iväg till. Igår bestämde jag mig för att inte ställa någon väckarklocka, utan sova tills kroppen var redo att vakna. Chocken var total när jag vaknade och klockan visade 11:18! Då hade jag inte ens vaknat till under morgonen och somnat om, utan var totalt utslagen fram till dess. Jag kan enkelt dra slutsatsen att jag hade några timmars sömn att ta igen.

En liten tur till Netto fick det bli när jag vaknat till liv. Jag upptäckte igår att vårt kaffelager på jobbet var i akut behov av påfyllning. På vägen hem passade jag på att göra ett litet premiärbesök hemma hos mormor. Hon flyttade igår och istället för att bo en omständlig busstur bort bor hon nu på bara någon minuts gångavstånd från oss, precis på vägen till Netto. Jag kunde se genom fönstret att hon inte hade hunnit åka till huset för att hämta fler flyttlådor, så jag tog en liten snabbvisit in. Så mysigt att träffa både en glad mormor och en glad Skrållan!

På tal om att inte ha några måsten så passade jag på att ta hela eftermiddagen åt att sortera kvitton och komma ikapp med bokföringen. Lyckades dessutom få igång mitt bokföringsprogram på den nya datorn. Herregud, vilken skillnad det är! Det tar ju ingen tid alls jämfört med innan. Att skaffa ny dator går in på topplistan över mina smartaste idéer i år. Kanske inte förstaplatsen, med tanke på allt kring den nya lokalen, men ändå. Det var en himla bra idé!

Med bokföringen klar och kaffet inhandlat var det fint att kunna krypa upp i soffan och se ikapp de första avsnitten av årets julkalender. Den har potential att bli rätt kul i år tycker jag. 

Kvällen tänker jag spendera åt att bara chilla och ladda upp inför en tidig dag på jobbet imorgon, innan det vankas helg. En helg som faktiskt är helt ledig! 


Anna

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Så skönt att kunna vakna utan klockan 😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, helt underbart!
nouw.com/annaskarblom
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det låter som en riktigt härlig dag! Och så mysigt att bara kunna titta in till sin mormor så där, det uppskattar hon säkert också!
nouw.com/popprinsessan
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är toppen att ha henne så nära. Har fått höra att det lilla besöket var väldigt uppskattat 😃
nouw.com/annaskarblom
sweetwords
sweetwords,
Skönt att komma igång med det och få bokföringen fixad med, och skönt med sovmorgon
nouw.com/sweetwords
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen. Det är en lättnad när man blir av med lite saker som man har hängande 😊
nouw.com/annaskarblom
sofiefriden
sofiefriden,
Då har du behövt sova ut 😮 skönt att få gjort det med bokföring och kvitto också, skönt när man är effektiv 🙂
nouw.com/sofiefriden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, ja jag behövde nog det. Det har varit ett par intensiva månader så det var nog inte så konstigt 😉 Jätteskönt att få jobbat undan lite.
nouw.com/annaskarblom
Fnulan,
Duktiga du <3 Jag måste säga att du har en fantastisk chef som låter dig köpa ny dator. Behöver ni mer folk kanske? Längtar efter kaffe hos dig, Kram
www.fnulan.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Både ny dator och ny mobil. Jag måste ha varit snäll i åt 😉 Jag längtar också efter ditt besök!
nouw.com/annaskarblom
Idamida
Idamida,
Åh har precis samma uggla! 😃
nouw.com/idamida
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så roligt! Den är så himla söt. Blir lika glad varje år när den åker fram 😃
nouw.com/annaskarblom