Valborg

Hej vänner!

Firar ni Valborg idag? För mig har det blivit lite av en tradition att fira genom att inte fira alls. Förra året skrev jag och berättade om min Värsta Valborg någonsin. Sedan den upplevelsen känner jag mig väldigt nöjd med att få en ledig kväll i lugn och ro. Mamma och pappa är iväg på fest, så jag hänger med Max och Nappe, har full makt över fjärrkontrollen och i frysen väntar en Ben & Jerry's. En kväll som inte går att klaga på, med andra ord.

Lättnaden efter gårdagens besked hänger kvar idag. Jag och mamma har varit ute på salongen och fixat med rullgardiner och satt fast de sista skruvarna i nagelbordet. Nu saknar jag bara en ram till en affisch så att jag kan sätta upp den och mina diplom på väggen, sen känner jag att jag verkligen har fått allting på plats i rummet. När det är gjort så ska jag se till att få upp lite bilder på hur det blivit.

Vi har även hunnit med att testa utsuget. Mamma har fått tillbaka sina naglar, som vi var tvungna att ta bort inför en operation för två veckor sedan, och även mina egna fick sig lite kärlek. Vilken skillnad det är att jobba vid det nya bordet. Jag sitter mycket bättre och avlastar därmed ryggen, får mindre ont och jobbar mer effektivt samtidigt som utsuget tar hand om allt damm så att lungorna mår bättre och arbetsmiljön blir skönare. Fantastiskt! Nu längtar jag efter att komma ut där igen, även om det inte är helt fel att ha sovmorgon och en ledig onsdag att se fram emot först.

Imorgon går vi in i maj och det känns verkligen som att våren är här för att stanna ett tag. Jag lämnar med glädje ett oroligt april bakom mig och tar nya tag med månaden som kommer.Anna

Gillar

Kommentarer