Välkommen, April!

Hej där!

Är det inte sjukt att det redan är dags att välkomna en ny månad? Det tog alldeles för lång tid för mig att koppla mailet jag fick i morse om DNA-anpassad müsli till att det är första april idag.

Dagen idag har bjudit på en stunds jobb på salongen och därefter en tur på motionscykeln här hemma. Kroppen svarade inte alls idag. Troligtvis en kombination av en slarvig frukost och att jag försökte träna hemma. Jag tycker att det är så svårt att hitta motivationen fullt ut här, utan sitter mest och funderar på vad jag ska göra när jag blir klar och stressar över att tiden går. Det blev i alla fall gjort och det är ju bättre än ingenting alls.

Den här månaden är jag lite försiktigare med mina mål och kommer troligtvis att bygga på dem lite efterhand beroende på hur månaden flyter på.

  • Hålla igång träningen - Eftersom jag har kommit igång nu vill jag ju fortsätta på det spåret. Tydligare mål med träningen kommer jag att sätta efterhand, men första fokus är att få det att fungera i vardagen.
  • Läs två böcker - Ja, att läsa en bok i mars gick ju inte så himla bra men i dagarna beställde jag hem två böcker som jag velat läsa länge så dem ska jag i alla fall beta av.
  • Jobba efter nya strukturer - Även det här är ett mål från mars som aldrig blev avklarat. Nu har jag i alla fall hittat ett sätt som jag vill prova att jobba efter där jag delar upp månad, veckor och dagar för att få en översikt och komma ihåg allt jag vill ha gjort.
  • Gör någonting spontant - Den senaste tiden har jag varit väldigt dålig på att göra saker spontant. Om jag inte har planerat för det så har jag tackat nej per automatik och att planera in saker att göra har också känts som stora och jobbiga projekt. Nu är det dags att bli lite mer öppen för en roligare tillvaro.
  • Fotografera mera - Kameran bara ligger och väntar på mig, så nu är det dags att låta den jobba igen. Jag fick ju ett nytt objektiv i julklapp också som jag vill få med mig ut och experimentera med och jag har hittat lite funktioner när det kommer till redigering som jag vill jobba mer med. Hoppas på lite inspiration för att få igång det igen.

Har ni några mål inför den nya månaden?

Anna

Gillar

Kommentarer

vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
Melanc
Melanc,
bra mål, kul att sätta upp mål för att kunna fokusera på något. önskade så att jag hann läsa böcker.
nouw.com/melanc
Vilka bra mål 😊
evahle.se
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
låter som riktigt bra mål! 😀
nouw.com/livetsomemelie
SecretLioness
SecretLioness,
Så kul med mål! 😊
nouw.com/secretlioness
charlottelinden
charlottelinden,
Måste verkligen också börja fotografera mera! Det är ju så lätt att glömma bort...
nouw.com/charlottelinden
clarabergertorres
clarabergertorres,
tycker det låter som några bra mål!!😌🙌🏼
nouw.com/clarabergertorres
Idasvardag
Idasvardag,
GRymma mål! mål är viktigt att sätta!
nouw.com/idasvardag
Väldigt bra aprilmål 😊. April brukar verkligen ge lite motivation 😊
www.saramadeleine
KellyEricsson
KellyEricsson,