Valpledig

Hej på er!

Det är helt galet vad tiden springer iväg. Idag är det två veckor sedan vi var och hämtade vår lille plutt. Jag får erkänna att det inte har blivit mycket gjort den här perioden då all uppmärksamhet har gått till honom. (Därav min frånvaro här också). Det är dock helt utan tvekan värt det. Det är världens mysigaste lille valp som har flyttat in här.

Igår var vi hemma hos mina föräldrar för att se MFFs match mot Örebro med Pappa. Under tiden ringde de från Martins jobb och ville ha in honom på övertid idag. Eftersom jag har kunder i eftermiddag och inte skulle kunna vara hemma hela dagen fick Nappe stanna hos Mamma och Pappa över natten. De tar med honom till stugan idag, så åker vi upp och ansluter ikväll när vi har slutat jobba. Både jag och Martin är lediga nu onsdag och torsdag, så då passar vi på att få andas lite skogsluft och allmänt slappna av.

Då jag börjar jobba sent idag fick jag en valpledig förmiddag att utnyttja på egen hand. Den har så här långt spenderats med sovmorgon, närmare en timmes promenad i Pildammsparken (med Pokemon-jakt) och en lång dusch.

Nu väntar lite lunch och småplock innan det är dags att åka iväg till Hjärup för eftermiddagens kunder.

Anna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229