Veckan som gått

Hej på er!

Årets första vecka är över. En intensiv, men rolig, vecka. Efter en lite längre lugn period innan jul så kände jag mig redo att ta tag i mig själv igen, så nu är jag tillbaka med dubbla jobb och fylld med ny inspiration. Jag tittade runt lite efter någon rolig lista för att se tillbaka på veckan, men hittade inte så mycket direkt. Därför blir det premiär för en egen "Veckan som gått"-lista

Veckans bästa - Det är så mycket bra som har hänt den här veckan som lätt skulle ha kunnat klassas som veckans bästa... All inspiration och motivation som kommit med det nya året, historierna med mina fantastiska kunder som väggalmanackan jag fick av kunden på salongen eller stjärnan på himmelen som en tant på kundservice ville ge mig, mötet med Becka igår som blev startskottet på ett spännande projekt, första avsnittet av sista säsongen av Bron... Ja, ni förstår att det är en del. MEN, det bästa denna veckan får jag nog ändå säga är att Fias EP släpptes. Den är grym! Om ni har missat det så kan ni läsa mitt inlägg här.

Veckans godaste - Hm, det får nog bli dagens middag. Fläskfilé med hasselbackspotatis, pepparsås, ärtor, morötter och svartvinbärsgelé.

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget denna veckan är Mina mål 2018.

Veckans jobbigaste - Natten till igår. Jag hade jättesvårt för att komma till ro och somna. De få timmarnas sömn jag fick var väldigt oroliga och jag vaknade flera gånger. Var så sjukt trött hela dagen sen.

Veckans tips - @Zahraajami tipsade om Framgångspoddens avsnitt med Mårten Nylén i ett blogginlägg igår. Det verkade väldigt intressant, så det ska jag lyssna på när jag går och lägger mig.

Veckans roligaste - Mest skratt den här veckan fick vi nog när min kollega fick upp ett mail med Göteborgsskämt som en läsare hade skickat in till en av redaktionerna under dagens arbetspass. Det livade upp stämningen ordentligt.

Veckans favorit - Denna veckans favorit är definitivt ögonskuggspaletten som jag fick av Fia i julklapp. Den är så fin att man vill gråta. Det kommer ett helt inlägg med den här framöver.

Använd gärna listan för att sammanfatta din vecka och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

Zahraajami
Zahraajami,
Bra lista och vad kul att du tyckte om tipset😘
nouw.com/zahraajami
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack! Superbra ju! Gillade verkligen podden 😘
nouw.com/annaskarblom
Fröken Rödlök ,
Så härligt med motivation sådär. Hoppas du får behålla den hela året 😃
www.frokenrodlok.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen! Tack, det hoppas jag också ☺️
nouw.com/annaskarblom
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Kul lista, lånar delar av den och taggar dig 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Absolut, så roligt ☺️ Ser fram emot att läsa!
nouw.com/annaskarblom