Veckan som gått - Århundradets bästa gille

Hej mina vänner!

Vilken vecka det har varit! Extremt mycket jobb i början på veckan, vilket resulterade i att jag var frånvarande här i ett par dagar mitt i veckan. Även igår blev det en liten paus, men då av en helt annan anledning. Det vankades nämligen bröllop för goda vänner till mig. Jag fick dessutom den stora äran att få sminka både bruden och en av tärnorna. Jag har ju sminkat en del brudar nu, men det är verkligen någonting extra speciellt att få vara med när det är någon man känner. Efter att deras sminkningar var klara var det dags att svida om själv för att gå in i rollen som gäst istället.

Wow! Vilket bröllop det blev! Så vackert brudpar, fin vigsel och en fest utan dess like. Ur min synvinkel hade det inte kunnat bli bättre än så här. Herregud, så roligt jag hade! Jag tog faktiskt inte så mycket bilder igår. Jag var helt enkelt alldeles för upptagen med att roa mig. (Och jag inser nu att de bilderna jag faktiskt tog lite senare under kvällen blev väldigt mycket mer suddiga än jag tyckte att de såg ut att vara då. Bjuder på några stycken i alla fall.)

Idag avrundade vi bröllopshelgen med en brunch på Eatery Social på Malmö Live. Det kan jag varmt rekommendera.

Söndag idag, så en liten summering i form av min vanliga lista blir det såklart också.

Veckans bästa - Bröllopet igår! Vigseln var verkligen fin och vilket gille det blev sen... Med hästlängder den roligaste festen jag har varit på. Kommer att leva länge på den energiboosten (läs; efter att jag återhämtat mig lite)

Veckans godaste - Oj, då får jag nog säga gårdagens varmrätt. Pepparbakad kronhjortsfilé med sotad rotselleri, morotspuré, murkelsky och rårörd havtorn.

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget den här veckan hittar ni här. Inte helt otippat faktiskt.

Veckans jobbigaste - Soleksemen, helt klart. Önskar att jag också kunde njuta av det fina vädret, men just nu blir det faktiskt mest jobbigt.

Veckans tips - Tipset denna veckan får bli att testa brunchen på Eatery Social på Malmö Live. Jösses, vad mycket gott det fanns att välja på!

Veckans roligaste - Eftersom bröllopet redan har tagit en del fokus i det här inlägget får veckans roligaste bli den ca treåring jag träffade på på bussen till Malmö igår. Hennes mamma sa till henne att sitta still varpå hon svarar, "Men bli inte så sur, kompis".

Veckans favorit - Kolsyrat vatten!

Använd gärna listan för att sammanfatta din vecka och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Så fantastiskt med bröllop! Och så fin du var. 😊
nouw.com/charlottelinden
KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fin du är och bruden likaså!
nouw.com/kellyericsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229