Veckan som gått - Bättre sent än aldrig

Hej på er!

Jag vill passa på att förvarna om att det blir mycket inlägg från Polen i veckan och då känns det ännu viktigare än vanligt att jag behåller mina vanliga inlägg också. Så ett sent inlägg ikväll, men veckan ska såklart sammanfattas ändå. En väldigt spännande vecka att tänka tillbaka på.

Veckans bästa - Det är ju såklart utan tvekan resan till Polen. Det var lite nervöst att åka iväg själv eftersom jag bara träffat Linda och Annika som hastigast på eventet i Malmö i våras. Linda har jag daglig kontakt med genom LM, men det är ju något helt annat att ses IRL. Nervositeten var helt obefogad, för skratten började redan när vi möttes upp på färjeterminalen och sedan fortsatte hela resan i ett fullkomligt härligt, positivt, rus. En helt fantastisk upplevelse!

Veckans godaste - Den här veckan är nog den svåraste hittills. Det ligger väldigt jämt mellan en asiatisk ankrätt i Gdansk och en himla god torsk i Sopot. Mycket mer om dessa två rätter kommer i veckan när jag delar med mig av lite restaurangtips mm. I måndags var vi ju dessutom och åt tapas med familjen och där var en miniburgare på oxsvans som var helt magisk. Jag reder inte ut det här valet!

Veckans mest lästa - Det här var en riktig överraskning för mig faktiskt. Jätteroligt att just det här inlägget toppar veckans lista!

Veckans jobbigaste - Teknik som inte fungerar. Har så mycket strul med datorn nu när jag försöker gå igenom allt material.

Veckans tips - Veckans tips är att våga tacka ja till möjligheter som erbjuds, även om det är spontant och skrämmande.

Veckans roligaste - Torsten! Grannen på båten som jag berättade om i förra inlägget. Jag önskar innerligt att det gick att förmedlar hur mycket skratt han bjöd på.

Veckans favorit - Ahlgrens bilar! (Jag behöver sluta ha godis här nu...)

Anna

Gillar

Kommentarer

Zahraajami
Zahraajami,
Helt rätt inställning på veckans tips 😍
nouw.com/zahraajami
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Eller hur? Man behöver påminna sig lite om det ibland 😊
nouw.com/annaskarblom
Trisiaa
Trisiaa,
Så härligt ju!
nouw.com/trisiaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229