Veckan som gått - Bloggevent, nytt rekord och en riktig energiboost

Hej på er!

Då är det dags att runda av ännu en vecka. Jag vet inte om jag är redo för det riktigt, för den här veckan har varit väldigt bra. Jag får se till att ta med mig den energin jag haft nu in i nästa vecka och hoppas att den blir lika bra. Söndagslistorna slår alltid högt bland veckans mest lästa inlägg och jag tycker att det är ett mysigt sätt att reflektera på veckan som varit, så vi kör vidare på det.

Veckans bästa - All energi som dykt upp från ingenstans. Det peppande träningspasset i början på veckan, nytändningen på salongen med min ommöblering, uppsvinget på bloggen, fått visa framfötterna lite på kundservice... Överlag en bra vecka där energin har stått i fokus.

Veckans godaste - Såklart maten på Pinchos igår

Veckans mest lästa - Denna veckan hittar ni det mest lästa inlägget här.

Veckans jobbigaste - Att jag inte fått till alla träningspass som jag önskat. Det blev lite fler kundbokningar på salongen, jag fick jobba över på kundservice och jag prioriterade om för att hinna träffa en kompis. Allt annat jag har gjort har varit bra saker, så prioriteringen känns rätt, däremot blir jag lite nervös att komma ur rutinerna när det blir några dagar utan träning.

Veckans tips - Helt utan träning har jag ändå inte varit. @emelieburstrom la ut en utmaning med squats och plankan i 30 dagar som jag hakade på. Idag har jag gjort övningarna för dag 5 och nu börjar jag allt känna av att det ger lite träningsvärk. Perfekt som bonusträning att göra hemma utan att det tar så mycket tid. Mitt inlägg om det hittar ni här. Även om vi redan hunnit börja så går det jättebra att hänga på!

Veckans roligaste - Även denna veckan så är det allt bloggrelaterat. Eventet på Pinchos igår, sminkningarna som jag har gjort för att publicera, all fin respons jag får på mina inlägg... Och vet ni vad? Vi slog besöksrekord igen i veckan!

Veckans favorit - Wasa Sesam Gourmet! Jag köpte med ett paket till salongen för att ha till mellanmål när jag har långa dagar. Jag hade inte provat dem innan, men de blev verkligen en favorit!

Använd gärna listan för att sammanfatta din vecka och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Vet hur det känns när man inte får till "tillräckligt" med träning. Eller snarare den träning man hade planerat in. Men det är okej att det blir så ibland. Vi har ett helt liv på oss att ta igen det. <3nouw.com/charlottelinden
KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fin du är! ❤️nouw.com/kellyericsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229