Veckan som gått - Bortglömd och en rolig bonus

Hej mina vänner!

Efter en lång arbetsvecka är jag rätt nöjd med att det är söndag nu. Dagens sovmorgon var verkligen uppskattad, även om jag ändå vaknade hyfsat tidigt. Jag låg kvar i sängen i nästan en timme och slösurfade lite på Facebook och Instagram samt läste kommentarer som trillat in här under natten och tidiga morgonen. Efter en kortare diskussion med en strejkande dator har dagen fortsatt i ganska lugn mak med lite småfix.

Söndagens inlägg brukar komma först lite senare på kvällen, men jag känner att jag har listan ganska klar i huvudet så den kan gott få komma upp redan nu.

Veckans bästa - All jag verkligen har kommit igång med motionen. Jag har ett pass kvar i dag, men annars har jag faktiskt fått in 30 minuters pulshöjande aktivitet varje dag denna veckan. Jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med det!

Veckans godaste - I fredags hämtade vi hem sushi från Mawii här i Staffanstorp. Mums!

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget denna veckan hittar ni här. Det brukar alltid vara inläggen från slutet på förra veckan eller början på den pågående som är i topp, så det var lite överraskande att ett så pass sent inlägg klättrat upp i topp.

Veckans jobbigaste - Det jobbigaste är att schemat har varit så upphackat denna veckan att jag har haft svårt för att jobba effektivt.

Veckans roligaste - Det roligaste denna veckan är nog att Mormor glömde mig i bilen när vi skulle ut och äta. Mamma kör en Mini Cooper med dörrar fram bara, så jag satt inklämd i baksätet utan mycket plats att röra mig på. När vi parkerat bilen gick Mormor ut och stängde dörren. Mamma hade inte hunnit stänga sin dörr än så jag hann be henne komma runt och hjälpa mig ut. Vi skrattade gott, trots att Mormor fick lite dåligt samvete. Lite situationskomik kanske, men vi hade roligt och skojade om att det skulle stå Mormor glömde barnbarn i bilen i tidningarna dagen efter.

Veckans favorit - Igår kom min moster och lämnade en kappa som jag fått ta över. En lång, kamelfärgad kappa. Den är så fin! Ska se till att ta bilder med den när vädret tillåter att den används ute.

Veckans bonus - I veckan deltog jag i en fototävling hos Facebook-gruppen Länka med kärlek. I fredags låg det ett paket från @sweetwords och Kamillas Kamera i brevlådan som pris för att jag vunnit utmaningen.

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer