Veckan som gått - Brudsmink och kärlek vid första ögonkastet

Hej på er!

Jag insåg idag att det var ganska längesedan jag satte mig ner och sammanfattade veckan som gått, så det tänkte jag ta tag i igen. Jag tycker att det är ett sådant mysigt sätt att stanna upp och reflektera istället för att bara låta tiden passera. Dessutom brukar det vara ett populärt inslag här, så det är bara win-win. Det har varit en ganska intensiv vecka med både provsmink och brudsmink, jobb på salongen och fotboll. Egentligen precis så där som jag vill att det ska vara. Att få jobba med det jag älskar och ha tid att roa mig också. Att jag börjar känna mig rejält uppgiven över att se Malmö spela fotboll är en annan femma... För allas skull låtsas vi inte om gårdagens match och går över till att titta på veckans sammanfattning istället.

Veckans bästa - Vi hittade en större och tystare fläkt igår som jag kan ha i mitt sovrum/arbetsrum. Ni anar inte hur underbart det har varit att få lov att sova ordentligt inatt!

Veckans godaste - Jag har väldigt svårt för att äta i den här värmen, men jag var och handlade hos min syster på Ingelsta Kalkon i veckan och fick med mig väldigt goda korvar och kallrökt kalkon i tunna skivor som har varit perfekt att gå och snacksa lite på för att ändå få i sig något.

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget den här veckan hittar ni här. Inte helt otippat faktiskt.

Veckans jobbigaste - Alltså, jag vill inte klaga på att det är fint väder men jag som jag nämnt tidigare så mår jag inte bra av den här värmen så det får faktiskt bli det jobbigaste denna veckan.

Veckans tips - Jag har nog nämnt det tidigare, men jag bor väldigt nära Netto och går och handlar där någon gång i veckan. Idag hade de ställt upp kampanjvarorna inför kommande vecka och där var mycket fint. Jag köpte en fin vas för 40kr och 8-pack med tvättlappar för 30kr/st. Jag bunkrade på mig ett par omgångar av de vita, då jag använder mycket sådana på salongen. Köpte även ett paket rosa och ett paket grå som jag tänker att jag lägger tillsammans med vasen i en flyttlåda till nästa bostad. Tycker att en trave rullade tvättlappar/handdukar är en så fin inredningsdetalj i badrummet! Tipset är alltså att spana in vad Netto får in i veckan som kommer.

Veckans roligaste - Det roligaste den här veckan har verkligen varit sminkningarna. Tyvärr hann jag aldrig se till att få bilder på sminkningarna den här gången. Det var många som skulle sminkas och inför ett bröllop är schemat oftast ganska tight. Felicia var klar lite snabbare än mig och fick i alla fall en superfin bild när jag var in action och jobbade. Tänker dock att jag ska försöka hinna med att återskapa sminkningen på mig själv inom kort då det verkligen är en personlig favorit till bröllop.

Veckans favorit - Lökkorven från Ingelsta Kalkon. Såå god!

Använd gärna listan för att sammanfatta din vecka och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Idag är det förresten på dagen två år sedan jag var och hälsade på Nappe hos uppfödaren för första gången. Min fina lilla älskling! Kan meddela att kärlek vid första ögonkastet verkligen finns på riktigt!

Anna

Gillar

Kommentarer

Ariella
Ariella,
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla!
nouw.com/annaskarblom
charlottelinden
charlottelinden,
GUD vad skönt och välbehövligt med en fläkt! Det skulle verkligen jag också behöva när jag är hemma i stan..
nouw.com/charlottelinden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen! Den är guldvärd alltså! ❤️❤️
nouw.com/annaskarblom
Idamida
Idamida,
Jag själv älskar sammanfattningslistor och gör "veckans lista" varje vecka 😊 😉 Hoppas du får en fin vecka nu! <3
nouw.com/idamida
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är ju så härligt. Älskar att stanna upp och reflektera och inte bara låta tiden passera,
nouw.com/annaskarblom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad roligt med brudsminkning 😊
nouw.com/sofialissmyr
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, ja! Det är det verkligen 😊
nouw.com/annaskarblom
KajsaWeinbach
KajsaWeinbach,
Vilken rolig lista, och spännande med brudsminkning jag som själv ska gifta mig snart 😍
nouw.com/kajsaweinbach
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så roligt! Stort grattis 😃
nouw.com/annaskarblom
Så fin vecka. Sen blir jag alltid så avundsjuk på er som har Netto, det finns inte här uppe. Närmaste är i Västerås och det är ungefär 2 timmar dit 😟
www.saramadeleine
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så synd att det är så långt 😟
nouw.com/annaskarblom
Idasvardag
Idasvardag,
så himla roligt jobb du verkar ha! men svårt!!!!! och gullvovven så otroligt söt😍smälter ju
nouw.com/idasvardag
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är superroligt! Det blir ju lite annorlunda när man driver eget, men det är det värt 😉 Haha, ja jag smälter också varje dag. Tack snälla!
nouw.com/annaskarblom
ByLisa.se,
Vilken bra vecka! Tror de flesta tycker att det är lite för varmt nu... jag lider inte själv, dock drabbas jag av att resten av familjen är överhettade 😄☀
bylisa.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det känns nog som att många har fått lite väl mycket av det goda nu 😉 Skönt att tillhöra den skaran som ändå fungerar i värmen 😊
nouw.com/annaskarblom
Evelina,
Alltså vad spännande och roligt jobb du har! 😍
www.evelinarou.com
Så skönt med en fläkt. Behövs verkligen i denna värmen
evahle.se