Veckan som gått - Derbyvinst och kvalitetstid

Hej på er!

Då var derbyt mellan Helsingborg och Malmö färdigspelat. Jag kan inte säga att Malmö gjorde en bra match, men det till trots fick vi med oss tre poäng och går till uppehåll i serieledning. Åh, så skönt att va Malmö. Åh, så skönt att va blå. Att alltid titta från ovan på lag nummer två.

En lugn dag fortsätter med en lugn kväll. Nappe har redan börjat att tala om att det är dags att gå ut, så jag tänker att det kanske inte är så dumt att gå tidigare än vanligt och ta en lite längre runda. Det känns som att det är en härlig kväll ute att ta tillvara på. Innan dess är det dock dags att sammanfatta veckan som har gått.

Veckans bästa - Det har varit ännu en väldigt bra vecka och inte helt enkelt att välja ut det bästa, men det var väldigt mysigt att komma ut och äta middag ute med Fia i tisdags och följa upp det med match på Stadion. Härligt att få lite kvalitetstid tillsammans!

Veckans godaste - Hm, den är inte lätt denna veckan heller, men mjukglass med friterad banan är ju inte dumt.

Veckans mest lästa - Fias fina överraskning tog sig upp i topp denna veckan. Inlägget hittar ni här.

Veckans jobbigaste - Det har känts som att jag har en förkylning som är på väg att bryta ut. Det är så frustrerande när man går och är sådär lite halvseg utan att man blir av med det.

Veckans roligaste - Nappe och hans kvällsrundor. Han har börjat att komma och tala om med all önskvärd tydlighet när det är dags att gå sista kvällsturen. Han puffar, knuffar, slåss, gnyr, visar upp alla konster han kan och till och med kallar på mig om jag inte befinner mig på samma våning. Det är en riktig show varje kväll.

Veckans favorit - Nocco Passion!

Veckans tips - Den här veckan tänkte jag tipsa om mig själv (varför inte, liksom?). Nu när aktiviteten här ökar får ni gärna följa min Facebook-sida för bloggen för att inte missa några inlägg.

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Låter ju verkligen så fantastisk med en sån bra vecka fining! Hoppas den här blir det med =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det var det verkligen! Tack snälla! Kram på dig ❤️
nouw.com/annaskarblom
Michelle ,
Men åh så söt hund , vad e det för ras ? Vad härligt att han vet nu själv när han behöver gå ut 💕
michellefrandell.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Han är en kortklippt malteser. Egentligen ska de ha lång päls, men eftersom han inte ska ställas ut klipper vi ner honom. Inte helt lätt att känna igen rasen alltså 😉
nouw.com/annaskarblom
IP: 82.99.3.229