Veckan som gått - En enda röra

Hej där!


Måndag på en fredag, fredag på en måndag och idag känns det nästan som torsdag när morgondagen blir en fredag igen. Dessutom känns det som att denna veckan har varit minst två veckor lång. Jösses, vilken röra! Det blir en spännande uppgift nu att försöka sammanfatta veckan som har gått...

Veckans bästa - Att ha fått tre dagar ledigt för att komma ur julbubblan som varit både på jobb och hemma.

Veckans godaste - Pappa gjorde en riktigt god pastasås med lövbiff igår. Den vinner!

Veckans mest lästa - Denna veckans med lästa inlägg blev inlägget om föreläsningen med Anders Hansen. Jag hoppades faktiskt lite på det då det var en föreläsning som satte mycket tankar i mitt huvud. Om du missade det inlägget kan du läsa det här.

Veckans jobbigaste - Att lash lift-vätskorna som jag behöver ha till min praktik är slut i lager så att jag måste invänta dem innan jag kan komma igång. Jag är så otålig när det kommer till att vänta på sådant här.

Veckans roligaste - På en av mina och Nappes kvällsrundor träffade vi på en tik av samma ras som Nappe. Herrejesus, vad söta de var när de stod och pussades. Likadana, han i ett blått sele och hon i en röd jacka. Nappe har fått en liten flickvän.

Veckans favorit - Nespresso-maskinen som mamma och pappa köpt. Så gott kaffe!

Veckans tips - Läs inlägget jag nämnde ovan och köp en väckarklocka!

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Igår gick dagen så himla sakta men annars gick vegan fort. Pastasåser är gott speciellt när man gör de själv nouw.com/jagochminahjärtan
amindiz
amindiz,
jag tycker att dagen gick så sakta i går så hoppas den vacka går fort 😊nouw.com/amindiz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229