Veckan som gått - En ny kompis

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!

Vilken vecka det har varit! Förutom att schemat fyllts på med bokningar dagligen, så har jag lyckats få ihop en del modeller till lash lift-utbildningen. Nu är jag halvvägs och ska snart sätta mig och skriva till fler som erbjudit sig att modella för att se om jag kan boka upp de sista tiderna. Lite klurigt nu eftersom jag redan är uppbokad mycket under kvällarna och helst ska försöka hitta någon som kan dagtid de dagarna som jag har luckor. Wish me luck!

Denna veckan har jag också fått hem värsta coola grejen till jobbet. (Kolla in bilden längst ner i inlägget så förstår ni.) Jag har suktat efter den här länge och nu när jag äntligen kom till skott att beställa, så hade jag turen att knipa en av de få som fanns i lager och slapp flera veckors leveranstid från USA. Som pricken över i:et fick jag också ett telefonsamtal från min stora idol i nagelbranschen, då jag beställt från hennes butik och hon ville dubbelkolla ett par saker innan utskick. Jag erkänner - jag blev allt lite starstruck!

Nu till en liten sammanfattning av veckan som gått.

Veckans bästa - Att det har kommit in så mycket bokningar på jobbet. Jag är van vid att januari och februari är tröga månader, men nu har det flutit på bra och jag fick en fin start på månaden.

Veckans godaste - Mammas sallader. Hon har fått dille på att göra goda sallader till lunch, så det är bara att tacka och ta emot!

Veckans mest lästa - Denna veckan har det inte blivit några inlägg alls. Delvis på grund av allt strul här på portalen om dödade lusten lite, men också för att det har varit rätt mycket fokus på jobb och utbildning. Veckans mest lästa inlägg är således från förra veckan och ni hittar det här. Ett inlägg om hur jag börjat hitta en träningsform som passar mig.

Veckans jobbigaste - Jag har vaknat med täppt näsa och rivig hals hela veckan. Ni vet sådär lite på gränsen och man mest går och är rädd att någonting ska bryta ut, men så blir det inte direkt någonting av det heller.

Veckans roligaste - Denna veckan har jag plockat fram en gammal Youtube-favorit och visat på jobbet. Reaktionerna var oslagbara och jag skrattade lika mycket som jag alltid gjort. Skruva upp volymen och njut! Klicka här för att komma till videon.

Veckans favorit - Min nya övningshand. Herre, min skapare! Den överträffade alla mina förväntningar, är grym att jobba med och har dessutom lyckats skrämma en och annan i min omgivning. Det är ju alltid underhållande! Haha!

Veckans tips - Vill ni se mer av vad jag hittar på med min nya hand så kika in på mitt företags Instagram, Beauty by Anna S

Hur har er vecka varit?


Det här är alltså en silikonhand där man byter tipparna för att kunna öva. Perfekt för att kunna göra lite roliga designer i lugn och ro och fokusera på sådant som man vill öva lite extra på.

Anna

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Naglarna är värkligen super snygga ❤️ förstår värkligen att du gillar och hålla på med den här övning handen ❤️
nouw.com/amandamalmflod
Popprinsessan
Popprinsessan,
Handen är både cool och lite läskig! Men snygga naglar!
Btw, kan du inte tipsa lite om din mammas goda sallader? Tycler ofta att jag har noll fantasi när det gäller just sallad och tar gärna lite inspiration!
Kram
nouw.com/popprinsessan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Dam vilka snygga naglar 😊 härligt att din mamma gör goda sallader 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Mammas sallader låter lockande, älskar sallad. Skulle vilja fixa naglarna igen, men om ett par månader är det dags för att stoppa händerna i jorden igen när trädgårdsarbete drar igång. Får vänta tills höst.
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
ALLTSå naglarna så jävla snygga sorry för språket. HÄRlig lista
nouw.com/jagochminahjärtan
sofiefriden
sofiefriden,
Så häftigt med den handen, kan öva på många coola utförande då 😁 ska man vara modell på dagen så hade jag kunnat men du bor väl för långt borta? 🤔 Hihi du är duktig 😁
nouw.com/sofiefriden
Kamilla,
Galet snygga naglar Anna. nu blev jag nyfikenpå vem som är din idol i naglesvängen. ÄR det Bano kanske?
kamillaskamera.com/
Mirre,
Väldigt snyggt verkligen, och förtår det är en perfekt reklampelare du fått, så verkligenhanden såg ut =D
sweetwordsbymirre.com
Amandizan
Amandizan,
Min favorit låt Med One direction är faktiskt what makes you beautifu. Det är den ända låten jag verkligen gillar med dom
nouw.com/amandizan
Carro ,
Vad roligt att du har fått tag i modeller att öva på 😁 Jag hade mer än gärna ställt upp på dagtid om jag hade bott närmare. Vilken lycka att du har mer kunder än vanliga fall nu i februari och även hade det i Januari.. Förstår att blogg lusten försvinner när det bara strular
cuevas.blogg.se